SOCIAL MEDIA

maanantai 15. toukokuuta 2017

15.5.2017

Ilon ja surun Äitienpäivä...Äitienpäivä kaikkine tunteiden kirjoineen kuuluu elämääni. Ennen kaikkea kuitenkin kiitollisuus.

Joskus ei ollut takeita saisinko koskaan olla äiti. Vaikka halusin. Surua kannoin silloinkin. Kuitenkin minua sittemmin on siunattu peräti neljällä lapsella. Kolmannen lapsen kohdalla kaikki kuitenkin päättyi elämän mittaiseen suruun ja ikävään.

Siitä hetkestä alkaen on elämäni jakautunut kahtia. Aikaan ennen ja jälkeen lapseni kuoleman. Minusta oli tullut Enkeli lapsen äiti. 

Hän on minulle yhtä tärkeä kuin jokainen lapseni. Osana meidän perhettä. Hänen kuvansa on samassa kollaasissa kuin muidenkin lastemme. Puhun hänestä yhtä paljon kuin muistakin lapsistani. Vihaan sitä että minusta joskus puhutaan kolmen lapsen äitinä. Ei, olen neljän lapsen äiti. Olen neljä lasta kantanut kohdussani ja jokaisen heistä synnyttänyt. Hän ei menettänyt merkitystään siihen hetkeen kun hänen todettiin kuolleen.

Enkelillä ja kuopuksella oli vain 5 päivää eroa raskauden kestossa kun syntyivät. Enkeli oli mitoiltaan hieman isompi kuin kuopus. Enkeli oli 50cm ja 3265g. Niin valmis ja täydellinen.

On hassua että ihmiset toisinaan "unohtavat" tämän. Toki he eivät elä minun elämääni, mutta silti.
Vaikka hän on puheissani paljonkin. Läheisimmät ovat tähän tottuneet ja uskaltavat puhua ilman että pelkäävät tuottavansa minulle surua lisää mainitsemalla Enkelin. Voin sanoa että puhumattomuus ja asian skippaaminen satuttaa enemmän ja paljon. Jos mietit omalle kohdella saman kun haluat kertoa jotakin lapsestasi ja muut olisivat aina vain hiljaa tai eivät reagoisi mitenkään...Olisivat kuin et olisi mitään sanonutkaan. 

Meillä hän elää monissa asioissa mukana 💖👼 Aina...

Äitienpäivän ilo...

On kuulla heti aamusta lasten ääneet...ÄIIIIITIIIII HERÄÄÄÄTYYYYYS 😃 lapset tulevat herättämään valmiiseen aamupala pöytään. Pöytään on ilmestynyt myös kortteja ja yllätyksiä... 
Valkoiset liljat ovat yksi meidän tavoista tuoda Enkeli lapsemme muistoa esiin. Valkoiset liljat tulevat hänen nimestään Lumi-Lilja 💓

Kyllä nyt äitiä hemmotellaan 💖💝💓

Valkovuokot ovat aina kuuluneet myös äitienpäivään 💗

Mieheni teki lasten kanssa Suklaisen RaakaKakun mansikoilla 😋😋😋 Vieressä nykyykin lisäksi mansikoita dipattuna suklaaseen kookoshiutaleiden kera 💝

Lapsilta ihania lahjoja. Itsetehdyt ovat parhaimpia 💝

Enkelin luo...

Aamupäivällä lähdimme Enkelin haudalle. Viemme tapamme mukaan kynttilät lyhtyihin ja kukat ruukuissa. Talven kukat on siivottu pois. Sitten kun kunnolla lämpenee päästään istuttamaan kesäkukat maahan.
Lasteni kanssa 💖💝


Myöhemmin söimme yhdessä...ja jälkkäriksi lisääääää kakkua...Ehkäpä muistatte viime postauksen kun tein kylpypommeja lahjoiksi...säästin itselleni ja lapsille muutaman. Hetken sain herkutella ja lillutella jalkoja vedessä...Pian jo sainkin sitten seuraa ja muita jalkakylpyyn halukkaita paikalle 😅😅😅 Tytöt tuli äidin kaveriksi 💖


Yksi pojan lahjoista oli että sain valita meille jonkin tekemisen mitä voimme tehdä yhdessä... Ajattelin repäistä ja sanoin että pelataan...noooohhh...miten meni niinkuin omasta mielestä? HAH. Hauskaa oli ainakin 😃Mieheltä sain tällaisen aromaterapia mööpelin. Sisälle laitetaan vettä ja eteeristä öljyä, tulee höyrynä huoneilmaan. ihana tuoksu. Myös rentouttavaa katseltavaa. Tämä vaihtaa myös väriä sinisestä, vihreään, punaiseen ... halutessaan saa ilman valoakin käyttää. 

Tätä jäin hetkeksi möllöttelemään ennen kuin menin nukkumaan... 

Kiitos kaikille rakkailleni tästä ÄitienPäivästä 💓


-Marjut-


Lähetä kommentti