SOCIAL MEDIA

perjantai 5. huhtikuuta 2019

Olen Tik Salonki Ambassador + ALEKOODIKaupallinen yhteistyö/ Brändilähettiläs
Tik Salonki

Olen tehnyt yhteistyötä Tik Salonki:n kanssa jo viime vuodesta alkaen ja nyt saan kunnian toimia heidän brändilähettiläänä tänä vuonna. Innolla odotan mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan.

Viime tiistaina istahdin jälleen Tik Salonki:n penkkiin ja Tiina loihti hiukseni kuntoon. Tyvikasvua oli tullutkin jo melko reippaasti viime kerrasta, joten oli jo aikakin tehdä pientä päivitystä hiuksille. Hiuksia myös freesattiin kauttaaltaan, jotta saataisiin lämpimiä sävyjä pois. Myös pituutta leikattiin ainakin kymmenisen senttiä. Tuntuu, että hiusten pituus venähtää aina ihan huomaamatta, ja kesää kohden on ihana olla hieman kevyemmillä hiuksilla.

Värjäyksen yhteydessä käytettiin jälleen Olaplexia, joka suojaa sekä korjaa hiuksia, tehden niistä todella pehmeät sekä hyvinvoivat. Hiukset näyttävät jälleen kauniilta ja siisteiltä. Vai mitä olet mieltä?
Sain jälleen myös ALEKOODIN teille lukijoilleni ja seuraajilleni.
koodilla: HARTIKAINEN20 saatte -20% kaikista kampaamopuolen palveluista 3.5.2019 asti. Riittää, että varaat aikasi päivämäärään mennessä. Mikäli varaat ajan nettiajanvarauksesta, laita koodi viestikenttään. Soittaessa mainitse koodi ajanvarauksen yhteydessä.

Laita myös somekanavat seurantaan, niin saat jatkossakin ensimmäisten joukossa tiedon uusista ja tulevista kampanjoista.

Kiitos jälleen Tiina ihanista hiuksista ja mukavista keskusteluista♡
Aurinkoa ja lämpöä loppuviikkoon!


Yhteistyössä:

Tik Salonki
Näsilinnankatu 24,
33210 Tampere
045 213190116 kommenttia :

 1. Todella upea kevätlook hiuksissa Marjut 👌😎 Missä kyseinen kampaamo sijaitsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kampaamo sijaitsee Tampereella, Näsilinnankatu 24, yhteystiedot ovat tuossa postauksen lopussa :) Aivan ihana ja ammattitaitoinen palvelu <3

   Poista
 2. Tukka hyvin, kaikki hyvin. Hiuksesi näyttävät todella upeilta. Astelet kauniina kevääseen.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Olen parikin kertaa ottanut tuon Olaplexin, mutta tahtoo se jälkihoito jäädä sen verran heikoille, etten taida sittenkään enää siihen "haksahtaa" - omaa velttoutta tietysti, mutta jotenkin en osaa olla suihkussa niin kauaa mitä sen aineen kotonakin pitäisi olla päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on käytetty Olaplexia kampaamo käynneillä, hiusten värjäyksen yhteydessä ja se onkin mahdollistanut hiusteni vaalennuksen. Ilman Olaplexia en olisi enää lähtenyt vaalentamaan hiuksiani. Tämä aiemmin minua harmittikin, kun ajattelin etten enää voisi näin tehdä koska olen aiemmin saanut hiukseni vaalennuksilla niin huonoon kuntoon.

   Nyt vasta paljon myöhemmin olen ottanut käyttöön myös kotona käytettävät Olaplex tuotteet :)

   Poista
 4. Mun pitäs ehdottomasti varailla aikaa kampaajalle - viimeksi käynyt elokuussa! o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä itselläkin hieman venähtää tuo käyntiväli :D Oli myös aikoja, kun meni vuosia etten käynyt kampaajalla. Kerran jopa annoin mieheni leikata hiukseni :)

   Poista
 5. Hyvän näköistä jälkeä on tullut :) meillä olisi edessä tuon kohta 3v neidin ensimmäinen kampaamoreissu, saa nähdä kuinka menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Teillä on uusi kokemus edessä. Meidän 3v kuopus ei ole vielä käynyt kampaajalla, mutta jahka hiukset vielä kasvavat niin sitten :)

   Poista
 6. Ihanan keväinen kampaus! Tykkään <3
  Ansku

  VastaaPoista