SOCIAL MEDIA

tiistai 16. kesäkuuta 2020

Ekokalusteita pihaanKaupallinen yhteistyö:

Tänä kesänä on tullut panostettua omaan pihaan ehkä hieman enemmän, kuin aiempina vuosina. Keväällä jo aloin miettimään uusia kalusteita pihaan ja olin jo kauan haaveillut näistä EcoFurn kalusteista. Nyt tuntui olevan sopiva ajankohta uudistaa vanhoja kalusteita ja hankkia nämä upeat tuolit ja niihin sopivat rahit, joita voi käyttää myös pöytinä.

Pitkään mietin mieleistä väriä ja puulaatua, koska vaihtoehtoja on monia. Päädyin lopulta mustaksi öljyttyyn tervaleppään. Mustaan väriin päädyimme, koska meillä on entuudestaan mustia pihakalusteita, joista osan aiomme vielä pitää. Näin ne mätsäävät yhteen hyvin.


Ekotuoli on valmistettu tervalepän puurimoista, jotka on sidottu yhteen hamppuköyttä käyttäen. Tuolit toimitetaan osissa ja ne on helppo koota. Yksi syy miksi valitsimme materiaaliksi tervalepän oli, että se sopii erityisesti aurinkoisiin ja kuumiin paikkoihin, koska se kestää korkeaa lämpöä. Ja meidän pihaan paistaa aurinko lähes koko päivän. Tervaleppä sopii hyvin myös lasitetulle parvekkeelle.

Toki kalusteet sopivat hyvin myös ihan sisätiloihin ja mietinkin, josko ne syksymmällä siirtäisikin sisälle ja näin niistä nauttisi ympäri vuoden.


Ekotuoleihin voi erikseen ostaa myös nämä lisämukavuutta tuovat niskatyynyt. Tyynyn päällinen on pellavaa ja sisus nopeasti kuivuvaa mikrokuitua. Nämä voi tarvittaessa myös pestä koneessa, pesupussissa 30 asteessa. Tyynyssä, kuten tuoleissakin on hamppunarut, joilla se on helppo kiinnittää tuoliin eri korkeuksille, istujan pituudesta riippuen.Ekotuolien lisäksi halusin ehdottomasti nämä EcoFurn Lilli pöydät/rahit. Eli näitä voi pitää pöytänä tai rahina. Tässä yhdistyy hyvin kaksi tarpeen toteutusta.
Sen lisäksi, että tuotteet näyttävät hyvältä, on mukavia ja laadukkaita, ne on ovat 100% :sti kierrätettäviä, eikä niistä jää mitään jätettä luontoa pilaamaan. EcoFurn tuotteet tehdään vain pohjoismaisesta FSC-sertifikoidusta massiivipuusta.
Kaluste Kaverit  verkkokaupasta löydät nämä upeat EcoFurn kalusteet. Kaluste Kaverit on jo 1983 vuonna perustettu perheyritys. Myymälä sijaitsee Seinäjoella ja verkkokaupasta tilaat tuotteet, helposti muuallekin Suomeen.

Aurinkoista viikkoa!
4 kommenttia :

 1. Näyttää kauniilta! Ja noissa on ihana istua. Kävin nimittäin vähän aikaa sitten testaamassa kaverin pihassa.

  VastaaPoista
 2. Nuo EcoFurn -kalusteet ovat todella ihanat! Tyylikkäät! Haaveena minullakin.
  Ihanaa kesää! 🧡

  VastaaPoista
 3. Nää on niin kauniita! Ootan jo aikaa että on oma terassi, jotta voi nämä ostaa sinne :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista