SOCIAL MEDIA

maanantai 13. syyskuuta 2021

Sleepik, mukavuutta ja helpotusta lasten nukkumiseen


Kaupallinen yhteistyö: Sleepik 

Sleepik 6-in-1 on makuupaikkasetti, jossa on patja, peitto, tyyny, vuodevaatteet, makuupussi ja unilelu, kaikki yhdessä. Sitä voidaan käyttää sekä liinavaatteina omassa sängyssä tai makuupussina vaikkapa yökylässä.

Sleepik on käsintehty 100% puuvillasta, ja yksityiskohdissa on käytetty lisäksi fleeceä. Tuotteet sopivat paitsi lapsille ja aikuisille, myös vauvoille. Sleepik auttaa lasta nukkumaan paremmin ja näin myös vanhemmat saavat paremmat yöunet. Monet vanhemmat, kuten itsekin, olen huomannut, että lapset potkivat aina peittonsa pois. Lasta pitää peitellä useamman kerran yössä tai lapsi itse herää, kun tulee kylmä. Sleepik auttaa pitämään lapsen lämpimänä, koska vetoketju pitää peiton paikoillaan koko yön.

Sleepik:n sisällä on lämmin vaikka huoneen lämpötila olisi hieman kolea. Peitto lämpenee täydellisesti sen eristeen ansiosta ja samalla Sleepik:n puuvillapohja antaa kehon "hengittää" sekä poistaa ylimääräisen kosteuden.

Sleepik on kuin nukkuva eläin, jolla on kolmiulotteinen kuono, korvat, tassut ja häntä.
Sleepik auttaa myös luomaan rutiineja nukkumiseen, mikä auttaa lasta nukahtamaan paremmin myös muualla, esimerkiksi yökylässä, matkoilla, hotelleissa jne. Tuttu ja turvallinen makuupaikka tukee ja helpottaa lapsen nukahtamissa. Sen voi asettaa niin sängylle kuin mille tahansa muullekin tasaiselle pinnalle. Voit käyttää sitä kuin tavallistakin maakuupussia. Meillä halutaan joskus myös leikkiä, että ollaan retkellä ja tehdään petipaikat huoneen lattialle. Sleepik on helppo levittää lattialle ja korjata yön jälkeen pois. Sleepik on myös helppo ottaa mukaan, sen voi rullata ja pakata mukana tulevaan pussukkaan.

Sleepik voi olla apuna myös silloin, kun teille on sopiva aika siirtää lapsi perhepedistä omaan sänkyyn. Lapsi voi ensin nukkua Sleepik:ssä vanhempien vieressä, kuten tavallisesti ja siihen totuttuaan, Sleepik voidaan siirtää lapsen omaan sänkyyn. Näin lapsi saa nukahtaa tuttuun Sleepik:iin, mutta toiseen paikkaan, omaan sänkyynsä. Tämä voi vähentää lapsen pelkoa nukkua omassa sängyssään.

Sleepik tykkää "käydä kylvyssä", se ei pelkää vettä ja kestää hyvin viikottaista pesua. Sleepik voittaa hygieenisesti tavalliset vuodevaatteet. Kun peset Sleepik:ä peset vuodevaatteiden lisäksi samalla myös peiton, tyynyn ja patjan, joita ei tavallisesti pestä, kuin kerran pari vuodessa. Irroitettavan tyynyn täytteen ja irroitettavan peiton ansiosta Sleepikis:istä tulee paljon pienempi ja se voidaan laittaa minkä tahansa kokoiseen pesukoneeseen. 

Sleepik on ollut meillä käytössä vasta vähän aikaa, mutta tytöt ovat näihin todella ihastuneet. Sleepikin käyttö tuntuu myös helpommalta kuin petivaatteiden korjailu, kun peitot eivät pysy kunnolla lakanoiden sisällä tai aluslakanat eivät pysy paikoillaan. Materiaalit ovat laadukkaat, pehmeät ja kauniit. Suloiseen makuupussiin on kiva pujahtaa unille, nukkumaanmeno tuntuu helpommalta ja mukavemmalta.

Sleepik:ä löytyy useassa eri koossa ja voit valita teille sopivimman koko vaihtoehdon lisäksi myös suosikki eläimen monesta eri vaihtoehdosta.Olemme olleet kaikin puolin todella tykästyneitä ja tyytyväisiä Sleepik tuotteisiin.♡


5 kommenttia :

 1. Kävin nettisivuilla ja on niin suloisia, hinta aika suolainen mutta jos mäki saisin kotiini tuollaisen niin leijonanpentu ois se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä niin suloisia. Hinta saattaa tuntua kertaostona hintavalta, mutta maksaa itsensä kyllä takaisin monin tavoin. Kestävät lapsella hyvin pitkään, ei tarvitse välttämättä ostaa muita petivaatteita, ja ennen kaikkea säästää vanhemman aikaa, vaivaa ja jaksamista silloin, kun lapsen nukkumisessa on haasteita. Antaa lapselle turvaa ja hyvät olosuhteet parempiin yöuniin. <3

   Poista
 2. Niin söpöjä. Meillä nämä eivät ole enää ajankohtaisia, mutta meillä on käytössä ihan makuupussi jo esikoisen aikana. Ihan samasta syystä, että makuupussi on antanut turvan ja on ollut kiva tulla terveeksi siellä pussissa. Meillä makuupussi käytössä lähinnä sairaana.

  VastaaPoista
 3. Onpa hauskaa idea! Harmi, ettei sellaista ollut aikaisemmin keksitty, poikani olisi varmaankin tykännyt sellaisesta. Pitää kysyä, jospa nyt vielä kävisi, kun äiti haluaa sen myös 😊.

  VastaaPoista
 4. Onpa suloiset. Pitää harkita meillekin hankintaan :)

  VastaaPoista