SOCIAL MEDIA

lauantai 31. joulukuuta 2022

Meidän Joulu 2022


Meidän joulu alkoi perinteiseen tapaan riisipuuron keitolla ja samalla arvuuteltiin kuka mahtaa löytää puurostaan mantelin tänä vuonna. Kuopus sai mantelin ja esitti toiveen mielessään. Mitä mahtoi toivoa?
Aamuun mahtui myös iloista jännitystä, kun joululahjat löytyivät ja jokainen sai valita yhden lahjan avattavaksi.

Aamulla olimme myös koko perheen joulukirkossa, jonka jälkeen kävimme tyttäremme haudalla toivottamassa hyvää joulua.

Tänä vuonna veimme tyttäremme haudalle tuijan, minkä koristelimme köynnösvaloin ja kauris-koristein sekä sytytimme kynttilät. Omat vanhempani olivat käyneet haudalla jo edellisenä päivänä ja tuoneet jouluisen koristeen sekä sytyttäneet myös kynttilät.Kotiin palattuamme laitoimme saunan lämpiämään ja aloimme valmistelemaan jouluruokia. Olimme valmistelleet osan ruoista jo edeltävänä päivänä, jotta aattona jäisi enemmän aikaa yhdessä olemiseen. Saunan jälkeen katoimme pöydän, nautimme hyvästä ruoasta pitkän kaavan mukaan.Joulun jälkiruokapöytä koostui tänäkin vuonna mm. rahkakakusta, erilaisista juustoista ja hilloista, piparkakuista ja suklaasta.

Lahjat jaettiin ja avattiin heti kahvittelun jälkeen. Tätä lapset olikin jo kovasti odottaneet ja miten ihana onkin seurata lasten riemua lahjoja avatessaan.


Toivon, että sinulla oli myös mukava joulu♡


 

1 kommentti :

  1. Mekin veimme Lumi-Liljan haudalle kynttilän aattona ❤️

    VastaaPoista