SOCIAL MEDIA

keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

Pääsiäinen

 

Meidän pääsiäisen viettoon kuului tänäkin vuonna rento yhdessäolo, ulkoilu, munien maalausta, rairuohon kasvatus, suklaamunien piilotus, ja leipominen. Niin ja viikko sitten vitsojen askartelu ja virpominen. Tytöt saivatkin kivan herkkusaaliin ja meilläkin kävi toistakymmentä virpojaa tänä vuonna. Aivan mahtavaa. 

Sää oli koko pääsiäisen ajan todella aurinkoinen ja siitä kyllä nautittiin. Hiljalleen tuntuu, että alan itsekin tottumaan tähän lisääntyneeseen valon määrään ja mielikin on kirkkaampi. Miehen kanssa tehtiin tänä pääsiäisenä tällaisia pienempiä sitruunakakkusia, yhden ison kakun sijasta. Tällä kertaa mentiin helpoimman kautta ja käytettiin kaupan valmiita kakkupohjia, joista muoteilla painoimme pienempiä pöyreitä pohjia. Välissä meillä oli sitruunarahka-kermavaahtoa. Lisää sitruunaista makua saa käyttämällä pohjien kostutukseen sitruunamehua. Helppo, nopea ja todella herkku jälkiruoka.🍋


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä meillä kävi pääsiäispupu piilottamassa suklaaherkkuja. Meillä toki lapset jo tietävät kuka herkut oikeasti piilottaa ja toiveena olikin vaikeat piilot. Osa löytyi melko nopeasti, mutta viimeisten etsintään sai käyttää mielikuvitusta melkoisesti, mutta lopulta kaikki löytyi.


Millainen pääsiäinen sinulla oli?♡
Lähetä kommentti