SOCIAL MEDIA

keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Ystävänpäivä, 12 Hääpäivä


Tänään ystävänpäivänä on meidän 12. hääpäivä, jota kutsutaan myös silkkihääpäiväksi. Kun mietin näitä kuluneita vuosia taaksepäin, se mikä voisi tätä kaikkea kuvastaa parhaiten on rakkaus. Rakkaus ei ole vain tunne vaan pitää sisällään paljon enemmän. Sanotaan, että toista ei voi rakastaa, ennen kuin osaa rakastaa itseään. Uskon kuitenkin myös, että hyvässä suhteessa voi oppia rakastamaan itseään, ja ennen sitä voit olla kykeneväinen myös rakastamaan toista. 

Paljon merkitsee se, miten kohtaatte toisenne, ymmärrätte toistenne erilaisuuden ja menneisyyden. Se miten hyväksytte, että kasvatte ihmisinä, ettekä välttämättä ole enää samanlaisia, kuin silloin suhteen alussa. Tämä kaikki on vaatinut meiltä ennenkaikkea tutustumista omaan itseemme, jonka myötä myös suhteemme on lujittunut vieläkin enemmän. Se kuinka hyvin oikeasti tunnet itsesi, on merkitystä todella paljon.

Koko elämä on yhtä oppimisen aikaa ja tilanteet sekä olosuhteet muuttuvat. Rakkaus on kuitenkin pysynyt ja ollut läsnä, jokaisessa hetkessä.Paina minut sinetiksi sydäntäsi vasten, pane sinetiksi ranteesi nauhaan.

Rakkaus on väkevä kuin kuolema,
kiivas ja kyltymätön kuin tuonela.
Sen hehku on tulen hehkua,
sen liekki on Herran liekki.

Suuret vedet eivät voi sitä sammuttaa, virran tulva ei vie sitä mukanaan.

Jos joku tarjoaisi talot ja tavarat
rakkauden hinnaksi, hän saisi vain toisten pilkan.

Laulujen laulu 8:6-7


Kiitos rakas, että olet.♡


Lähetä kommentti