SOCIAL MEDIA

tiistai 4. heinäkuuta 2017

Ihanaa luonnonkosmetiikkaa

Flow kosmetiikka... 

Ihanaa luonnonkosmetiikkaa. Oletko jo kokeillut? Meidän perheessä on herkkäihoisia sekä atoopikkoja. Aiemmin meillä on ollut käytössä herkälle iholla tarkoitettuja keinotekoisia pesuaineita. Kun nekin kuivattivat ja aiheuttivat iho-oireita, päätin etsiä muita tuotteita. Luonnollisia vaihtoehtoja. Ja löysinkin Flow kosmetiikka tuotteet.


Sainkin kokeiluun uusimman palasaippuan joka soveltuu hiuksille ja koko vartalolle myös kasvoille. Tämä rasulsavi-saippua on hellävarainen joka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, sekä iho-ongelmien hoitoon. Kuten atooppiselle iholle, psoriasikseen ja hilseilevälle hiuspohjalle. Tämä saippua on myös tuoksuton.


Itselläni on osittain käsitellyt hiukset. Oma hius ja vaalennetut latvat. Saippuan vaikutus on erilainen näiden välillä. Käsiteltyyn hiukseen jää hieman tahmea tuntuma joka onkin alkuun ominaista tuotteelle. Hiukselle on hyvä antaa aikaa tottua uuteen saippuaan. Avuksi on myös saatavilla hiushuuhtelu, tuote joka nopeuttaa hiuksen tottumista. 

Omaan käsittelemättömään hiukseen ei jää tahmeaa tuntumaa ollenkaan ja olen huomannut että hiusten pesuväli on kasvanut. Aiemmin pesin hiukset joka päivä koska ne rasvoittuivat jo päivässä. Huomasin myös ettei hiuspohja kutia enää lainkaan koska se ei ole enää kuiva.


Aiemmin hiukseni on ollut myös todella kuivat, etenkin latvat ja ne olivat todella pörröiset. Saippua on saanut hiukset sileämmiksi ja niitä on helpompi käsitellä. Kampaukset pysyvät paremmin.

Tämä kanerva hiushuuhtelu tekee hiuksista myös sileämmät. Se on hyvä kuiville ja karheille hiuksille. Se ehkäisee myös hiustenlähtöä ja parantaa hiusvärin pysyvyyttä. 


Palasaippua sopii hyvin myös lapsille. Meillä on koko perhe ottanut tämän kokeiluun.Rasulsaven lisäksi saippuassa on käytetty himalajan mineraalisuolaa. Ensin mietin mahtaako suola tehdä kipeää kun toisinaan iho on rikki kuivuuden takia. Mutta ei kirvele lainkaan. Erityisesti meidän lapset ovat herkkiä ja tämä on ollut heillekin mieluisa kokemus. Saippua ei tuoksu eikä kirvele vaikka iho olisikin rikki. Hyvä puoli myös palasaippuassa on että se on ympäristöystävällinen eikä pullojätette tule.

Tätä ei voi myöskään vahingossa käyttää liikaa kuten nestemäisiä. Käytössä tämä on pitkäkestoinen meidänkin isommassa perheessä.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen. Se on tehty luomulaatuisista kasviöljyistä, yrteistä ja eteerisistä öljyistä. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Eikä myöskään mineraaliöljyjä. 


 Kuvissa hiukseni ovat luonnollisessa tilassa. Hiusten on annettu kuivua itsellään ja ainoastaan harjattu. 
Tärkeää itselle on että näitä voi turvallisesti käyttää koko perhe. Eikä lasten iholle pääse keinotekoisia kemikaaleja. Eivätkä ne kuormita luontoa kuten keinotekoiset aineet.Rasulsavi-Saippua ja Kanerva yrtti hiushuuhtelu.

Lämpimästi voin suositella tuotteita. 
-Marjut-

Yhteistyössä

Flow Kosmetiikka
 Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen
Olen jo jonkin aikaa käyttänyt Flow Kosmetiikan tuotteita. Ensimmäinen tuote jonka ostin oli Flow Kosmetiikan kehäkukka shampoopala. Kaikki saippuat on käsintehtyjä suomessa. 
Yhteydenotot artlilykristin@elisanet.fi

Lähetä kommentti