SOCIAL MEDIA

torstai 5. lokakuuta 2017

Nosh vaatteita myös suoraan edustajalta. Linkki ARVONTAAN.
*Kaupallinen yhteistyö:


Nosh Company Oy on laadukkaita naisten-ja lasten vaatteita sekä kankaita suunnitteleva suomalainen yritys. Korkealaatuiset, serfioidusta luomupuuvillasta valmistetut tuotteet tunnetaan
  Nosh tuotemerkistä. Tuotteilla on Öko-Tex Standard 100 -sertifiointi ja kantavat turvallinen tekstiilimerkintää.Ekologisuus ilmenee siten että kaikki vauvan ja lasten vaatteet valmistetaan tuplakokoina. Mikä mahdollistaa vaatteiden pitkän käyttöiän lapsen kasvaessa. Käyttöikää pidentävät myös korkeat hihansuut, nilkkaresorit sekä bodyissa haaraosan lisänepparit.


Nosh malliston kankaat valmistetaan eurooppalaisissa tehtaissa. Tämän hetkiset tehtaat sijaitsevat Portugalissa ja Ukrainassa. Tehtaat noudattavat tuotantomaan tai EU:n lainsäädäntöä sekä ILO:n vähimmäisvaatimuksia. ILO:n vaatimusten mukaan työntekijöille taataan muun muassa turvalliset työskentelyolosuhteet ja heillä on oikeus työterveyshuoltoon. Heidän palkkansa ovat maan lakien mukaisia ja palkat maksetaan ajallaan. Lapsityövoiman käyttö on kielletty. Uusimpien tuotteiden osalta valmistusmaa on nähtävissä tuotteen tuotetiedoissa, jotta asiakkaat tuntevat vastuullisen ja laadukkaiden ostostensa alkuperän jo ostohetkellä.

Nosh vaatteita voi ostaa vaatekutsuilla, verkkokaupan tai itsenäisen
  Nosh edustajan kautta. Ostamalla edustajan kautta tuet samalla pienyrittäjää.

Tällä kertaa käytänkin itsenäisen edustajan palvelua tilatessani tuotteita. 
Ylöjärvellä (vuorentaustassa) asuva Elina on yksi Noshin edustajista. Hän pitää kutsuja pääsääntöisesti pirkanmaan alueella ja häneltä voi myös tilata tuotteita ilman kutsujakin ja ihan koko Suomen alueelta. Elinalla on facebookissa oma ryhmä jonne voi liittyä kuka tahansa paikkakunnasta riippumatta. Tilauksia voi tehdä mm. facebookissa, sähköpostitse, tekstiviestillä, soittamalla tai Noshin verkkokaupassa voi ostoskorin siirtää suoraan edustajalle.

Elinalle on myös tärkeää että hänen edustaman Nosh vaatteiden arvot ovat kohdillaan. Kuten eettisyys, ekologisuus sekä vaatteiden laatu. Ne kestävät köyttöä ja pesua. Vaatteet myös sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja ovat mukavia päällä.

Kutsut ovat ihania, mutta välillä arki vie niin mukanaan ettei kutsuja ehdi välttämättä pitämään mutta tahtoisi tilata Noshilta tuotteita. Niin silloin tämä ratkaisu on mitä mainioin. 
Edustajalta tilatessa saa aina henkilökohtaista apua esimerkiksi kokojen valinnassa sekä halutessaan voi lunastaa etuhintaisen Vip-tuotteen jokaista 100€ tilausta kohden. Vaihto ja palautus ovat ilmaisia.Meillä ei ole aiemmin ollut Nosh vaatteita mutta ystäväni on kehunut laatua ja kivoja kuoseja. Kun sain nämä vaatteet oli laatu käsinkosketeltavissa. Todellakin hyvän tuntuisia materiaaleja. Kuoseista löytyy jokaiselle jotakin. Itse olen todella ihastunut näihin kuoseihin. Neulostunikoissa on hauska yksityiskohta edessä olevat isot taskut. Arvasin jo tilausta tehdessä että meidän tytöt tulee tykkäämään kun saa pieniä aarteita taskuihin piiloon.
Kuopus jo laittoikin ranttaliksi kun piti tunika illan tullen ottaa pois päältä. Meidän neiti oli erityisen ihastunut myös joutsen kuosiin leggareissa. 


Näissä kuvissa meidän
tytöillä on samanlaiset Silmu neulos-tunikat (musta-vanilja)
sekä Joutsen trikooleggarit (vaalea oliivi-musta).
Minulla on Juhla collegemekko (mokka-musta)
Juhla collegemekon kuosi on kaunis ja mekko sopii kuosiltaan että malliltaan niin arkikäyttöön kuin juhlavampaankin tilaisuuteen. Materiaali on todella pehmeää ja joustavaa. Oikein mukava päällä. Tämä on mun uusin lemppari vaate.
 


Tässä vielä suorat linkit meidän  Nosh vaatteisiin

Juhla collegemekko

Silmu neulostunika

Joutsen trikooleggings


Käykää ihmeessä liittymässä Elinan Nosh facebook ryhmään. Vaatteita on helppo tilata facebookin kautta vaikka viestillä ja ihan ympäri Suomen. Sieltä saat asiantuntevaa,
 henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua.
Suosittelen.

Ryhmässä on myös juuri käynnistynyt tuotearvonta.

Tässä suora linkki: Elinan Nosh
-Marjut-

Yhteistyössä
Nosh edustaja Elina Purho / Pirkanmaa

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Seuraa blogia facebookissa Tästä

ja

instagramissa Tästä

Lähetä kommentti