SOCIAL MEDIA

perjantai 16. elokuuta 2019

Uutta vaatetta syksyyn + ALEKOODI


Kaupallinen yhteistyö:
Lasten Taikamaa

Arki on alkanut ja hiljalleen kesä alkaa vaihtumaan syksyyn. Lämpöisen kesän jälkeen on ihan mukavaakin, että ilmat hieman viilenee ja aamut on ihanan raikkaita. Myös pukeutuminen saa uutta ilmettä syksyisin. Toisaalta vaatetus on vielä keveää, mutta nyt siihen saa valita myös lämpöisiä asusteita ja pukeutua kerrostaen.

Syksyn lempiväreihin tänäkin vuonna kuuluu keltainen ja okran sävyt sekä muut maanläheiset värit kuten ruskea, joka on tullut takaisin pikku hiljaa jo kesän aikana. Ihastuinkin näihin Papun Bom Bom Beret hattuihin jo aiemmin kesällä ja silloin ajattelin, että nämä olisivat aivan ihanat hatut tytöille tulevaan syksyyn. Mini Rodini yllätti myös tällä Posh Guinea Pig mekolla ja sen suloisella marsu kuosilla, johon tytöt ihastuivat heti ja tietenkin pirteä keltainen väri oli kirsikka kakun päälle. Tätä löytyy myös ruskealla pohjavärillä, mikäli se on mieleisempi.

Valitsimme asukokonaisuuteen vielä pehmeät neuloslegginsit Mini Rodinilta ja värinä tähän toimi hyvin tumma ruskea.


Takana mekoissa on painonapitus, joka nopeuttaa vaatteen pukemista. Hihoissa on aivan ihanat frillat, jotka tuovat tähän mekon malliin sitä jotakin. Mekon materiaali on joustamatonta, 100% luomupuuvillaa,

Legginsit ovat GOTS sertifioitua luomupuuvillaa. Vyötäröllä on joustava kuminauha. Mikäli mietit kahden koon välillä, Mini Rodini suosittelee valitsemaan pienemmän koon paremman istuvuuden vuoksi. Tuote sisältää 3% elastaania ja ovatkin hyvin joustavat sekä miellyttävät jalassa.

Papun okran värinen hattu on tehty villasta huovuttaen. Materiaalina se on antibakteerinen joten villa puhdistaa itse itsensä. Villa tuote puhdistuu prhaiten tuulettamalla se ulkona. Kuivat tahrat lähtevät usein rapsuttelemalla kevyesti, mutta tarpeen vaatiessa voit pyyhkiä varovasti kostealla, puhtaalla liinalla. Villa eristää lämpöä hyvin, joten se on myös ihanan lämmin.



Meidän tytöt on aina tykännyt samistella ja edelleen vaatteet hankitaan pääsääntöisesti kaksin kappalein. Tytöt saavatkin usein paljon huomiota ja positiivisia kommentteja kanssa ihmisiltä.






Mitä pidät, eikö olekin ihanan pirteät sävyt syksyyn? 
Nyt kannattaakin hyödyntää alekoodit mikäli on vaatteille tarvetta tai kaipaa pientä piristystä arkeen ja syksyyn.

Normaalihintaiset Papun tuotteet -25% koodilla PAPUT25 (Tarjous ei koske naisten neuletakkeja) Koodi on voimassa 24.8.2019 asti.

Rekisteröitymällä Lasten Taikamaan kanta-asiakkaaksi saat -10% alekoodin rekisteröitymisviestissä. Alennuksen voit käyttää ensimmäiseen tilaukseesi, esimerkiksi näihin ihastuttaviin Mini Rodinin uutuuksiin. Kanta-asiakkaana saa myös omia tarjouksia ja etuja sähköpostiin.

Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!






7 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Eikö vain <3 Ihanaa, kun luonto saa myös upean väriloiston syksyllä.

      Poista
  2. Ihana väri ja kuosi. Ei ihme, että tytöt ihastuivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, nämä on kyllä aivan ihanat mekot. Papun hatut on myös aikas täykyt <3 Ihanaa, kun tulee syksy.

      Poista
  3. Onpa ihanat vaatteet, noilla kelpaa aloittaa syksy :)

    VastaaPoista
  4. Suloiset tytöt ja nuo vaatteet ja värit sopivat heille todella kauniisti.
    Okran sävyt ihastuttaa niin vaatteissa, kuin sisustuksessa myöskin.
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista