SOCIAL MEDIA

perjantai 11. lokakuuta 2019

Hemmottelua hiuksille ja mielelle + ALEKOODI


Kaupallinen yhteistyö / Ambassador:
Tik Salonki Tampere

Tällä viikolla kävin pitkästä aikaa kampaajalla. Viime käynnistä olikin hurjan pitkä aika, melkein neljä kuukautta. Hiukset oli kyllä sen näköisetkin ja tyvikasvu oli päässyt todella pitkäksi. Oma hiussävy on aika tumma, joten myös pituudet olivat alkaneet jo kellertämään. Tyvi vaalennettiin ja hiukset sävytettiin kauttaaltaan kylmemmän sävyiseksi, Olaplex hoitoa unohtamatta. Pituutta leikattiin hieman sekä ohennettiin hiukset kevyemmiksi. 

Kuinka ihanalta tuntuu taas vastalaitetut hiukset. Tämä on samalla aina tällainen oma hetki, kun voi vain olla ja nauttia siitä ettei tarvitse tehdä mitään.Ennen ja jälkeen kuvista näkee hiusten huomattavan eron.

Kiitos Tiina jälleen ihanista hiuksista!

Sain myös ALEKOODIN teille lukijoilleni ja seuraajilleni.
koodilla: HARTIKAINEN20 saatte -20% kaikista kampaamopuolen palveluista 8.11.2019 asti. Riittää, että varaat aikasi päivämäärään mennessä. Mikäli varaat ajan nettiajanvarauksesta, laita koodi viestikenttään. Soittaessa mainitse koodi ajanvarauksen yhteydessä.

Tik Salonki viettää 3v syntymäpäiviään 14.10-20.10.2019!!!

Tik Salonki lanseeraa pian uuden LUX-palvelupaketin, joka on kiireetöntä hemmottelua ja rentoutumista kaipaavalle täydellinen lahjaidea. Tästä hyvä lahjavinkki esimerkiksi joulua ajatellen.

Paketit sisältävät normaalin palvelun lisäksi, Olaplex käsittelyn, 10-15 min hieronnan, erikois tarjoilut ja vain LUX-paketeissa käytettävän uuden Philip Martin`s tuotesarjan, joka vasta lanseerattiin Suomeen. LUX paketit ovat ostettavissa ja varattavissa 14.10 alkaen.

Pistosilta liikkeessä on 15.10. klo:17.30. 
Kurkkaa lisää: Pistosilta

Ihanaa viikonloppua!


Tik Salonki
Näsilinnankatu 24,
33210 Tampere
045 2131901 
info@tik-salonki.net


6 kommenttia :