SOCIAL MEDIA

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Olen Wennberg Ambassador + Tuotteita esittelyssä


Kaupallinen yhteistyö/Wennberg Ambassador
Wennberg

Ensimmäisen kerran kokeilin Wennberg magneettiripsiä tammikuussa eli lähemmäs vuosi sitten. Tykästyin niihin todella paljon ja olenkin käyttänyt niitä lähes aina, kun olen laittautunut.

Nyt sain hienon mahdollisuuden toimia myös Wennberg brändilähettiläänä, mikä on aivan mahtavaa.

Magneettiripsien kiinnitys voi vaatia useamman harjoittelu kerran, joten ei kannata lannistua jos ei heti onnistu. Ripsissä on pääsääntöisesti kolme pientä ja erittäin vahvaa magneettia sekä niiden pienet vastakappaleet. Näin ne on huomattavasti helpompi kiinnittää kuin sellaiset, joissa on kaksi täyspitkää ripsinauhaa, jotka tulisi kohdistaa.

Ripset ovat laadukkainta korealaista silkkikuitua, jota maailmasta löytyy. Kuidut on kiinnitetty ripsilankaan käsin sitomalla ja pysyvät vahvasti kiinni. Ripset ovat ehdottomasti "Cruelty Free" ja alusta loppuun käsin valmistetut. Ripset poistetaan aina yöksi ja huolletaan seuraavaa käyttöä varten, jolloin ripsillä on oikein hoidettuna yli 100 käyttökertaa.Ennen kuin tutustuin Wennberg magneettiripsiin, käytin liimattavia ripsiä. Herkistyin kuitenkin liimalle ja ajattelin, että joutuisin luopumaan kokonaan näyttävistä ripsistä. Onneksi kuitenkin samoihin aikoihin tulivat nämä upeat magneeteilla kiinnittyvät räpsyt, jotka ovat täysin turvalliset käyttää.

Ripsissä on useita erilaisia malleja, joista itse olen suosinut tätä Glamour -mallia. Se on todella tuuhea, näyttävä ja sen mustien kuitujen mukana on hieman myös violettia. Tämä on Wennbergin överein malli, joten valikoimasta löytyy myös luonnollisempia vaihtoehtoja. Wennbergin sivuilta löydät kunkin ripsimallin kohdalta hyvät suositukset siitä, mihin tarkoitukseen ja millaisille silmille ne sopivat parhaiten.

Sieltä löydät hyvät ohjeet ripsien kiinnittämiseen, myös videon muodossa:
Magneettiripsien käyttöohje sekä opastusvideo


Nyt pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa magneettista eyelineria, joka myös helpottaa magneettiripsien paikalleen kiinnittämistä. Eyeliner levitetään normaaliin tapaan ripsirajaan. Eyelineria on hyvä lisätä n.3 todella ohutta kerrosta ja eyelinerin tulee olla aina kuiva ennen kuin lisää uuden kerroksen. 30 sekunnin kuivumisaika riittää silloin, kun eyelineriä on piirretty todella ohut kerros. Mikäli kerros on paksumpi, on kuivumisaika huomattavasti pidempi. Tämän jälkeen magneettiripset asennetaan eyelinerin päälle ja ripset jäävät paikoilleen kuin itsestään. Halutessasi voit jättää jopa alakappaleet pois kokonaan.

Tuote on todella kestävä ja pysyy ripsirajassa paikoillaan paremmin kuin hyvin. 


Tämä magneettieyelinerin puhdistukseen tarkoitettu puhdistusöljy on luonnollinen ja hajusteeton rypäleöljy, joka soveltuu erinomaisesti magneettieyelinerin puhdistukseen. Magneettiripset tulee ottaa pois silmistä, jonka jälkeen eyeliner poistetaan öljymäisen puhdistusaineen avulla pois silmäluomesta. Puhdistuksen jälkeen silmät ja kasvot on hyvä puhdistaa esim. meikinpuhdistusvaahdolla, jotta jäämiä puhdistusöljystä ei jää iholle. Ripsienpidennysten kanssa tämä tuote ei sovi.

Tuote poistaa magneettisen eyelinerin ja vedenkestävän meikin todella hyvin ja on miellyttävä käyttää. Iso plussa luonnollisuudesta sekä hajusteettomuudesta. Tuote ei kuitenkaan sovellu magneettiripsien puhdistukseen.


Itse magneettiripset kannattaa puhdistaa huolellisesti, jolloin oikein huollettuna pidennät niiden käyttöikää. Uutuutena Wennbergillä on nyt oma magneettiripsien puhdistusvaahto, mikä puhdistaa epäpuhtaudet sekä meikkijäämät. Tuote on barabeeni- ja sulfaatti vapaa.

Puhdistus on helppoa, eikä vie kauan aikaa. Pese magneettiripset astiassa, lämpimällä vedellä ja annostelu yhden painalluksen verran vaahtoa veden joukkoon. Huuhtele toisessa astiassa. Nostan itse yleensä ripset kuivumaan talouspaperin päälle, jossa ne kuivuvat todella nopeasti. Kuivana voit harjata ne ripsiharjalla.


Magneettiripsille tarkoitetut pinsetit ovat muovia ja ovatkin erinomaiset koska ne eivät tartu magneetteihin. Pinsettien kärjet ovat tasaiset, mikä helpottaa ripsien laittamista.

Aiemmin olen käyttänyt metallisia pinsettejä, joten enää ei tarvitse varoa, että pinsetit veisi ripset tai vastakappaleet mukanaan. 


Ripsien vastapalat ovat pieniä ja välillä ne tippuvat pinsettien otteesta tai ne voivat jostain muusta syystä hukkua. Tällaisen varalta, niitä saa onneksi ostettua  kolmen varakappaleen paketeissa. Suosittelen näitä kyllä kaiken varalta. Magneetit ovat vahvoja ja ripsiä käyttäessä en ole niitä koskaan hukannut. Yhden vastakappaleen olen kuitenkin onnistunut kadottamaan.


Ripset ovat pysyneet todella hyvin paikoillaan ja kestänyt hyvin monissa eri olosuhteissa.
Esimerkiksi viime talvena laskin lasten kanssa pulkalla, kasvot täynnä lunta ja ripset todella pysyi paikallaan. Samoin ne on pysyneet myös huvipuiston hurjimmissakin laitteissa vaikka ensin hieman epäilin, mutta hyvin pysyi.

Wennberg magneettiripsissä kohtaavat ripsipidennysten ylellisyys sekä irtoripsien muunneltavuus.
Laatu on erinomainen ja todellakin voin suositella. Ripset on mukavat, helpot ja turvalliset käyttää, sekä tietenkin näyttävät hyvältä.


Joko sinä olet kokeillut Wennberg magneettiripsiä?
Nyt kannattaakin olla kuulolla, sillä ensimmäinen alekoodi on tulossa pian.

Mukavaa viikkoa!
8 kommenttia :

 1. Olipas mulle ajankohtainen postaus, kuin tilauksesta. Ostin ensimmäiset magneettiripseni viime viikolla kun jouduin luopumaan ripsienpidennyksistä. Kerran yritin niitä laittaa, mutta tuskastuin. Lopulta toisen ripsen sain paikalleen mutta ei se asettunut sitten alkuunkaan hyvin ja erottui selvästi omista ripsistäni. En siis oikein handlannut hommaa. Yksi ongelmani oli myös tuo, että pinseteissäni oli magneetti. Jospa siis kokeilen muovisia pinsettejä ja mahdollisesti myös tuota eyelineria, houkuttelee ainakin!

  www.heiblondi.fi

  VastaaPoista
 2. En ole ikinä käyttänyt magneettiripsiä, mutta olen kuullut niitä kehuttavan paljon. Ehkä pitäisi joku kertaa koittaa :)

  VastaaPoista
 3. Mua on jo pitkään kiinnostanut magneettiripset, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kokeillu. Mulla on myös jonkinasteinen silmäkammo :D Siis että ei haluttaisi mitään "vierasta" laittaa silmään, hassua sillä käytänhän myös ripsaria. Alekoodia odotellessa! :)

  VastaaPoista
 4. Minua magneettiripset kiinnostavat myös kovasti! Kuinka hyvin ne muuten pysyvät ilman eyelineria? Odottelen alekoodia innolla :)

  VastaaPoista
 5. En ole magneettiripsiä kokeillut, mutta tämä kirjoitus sai minut kiinnostumaan magneettiripsistä!

  VastaaPoista
 6. Magneettiripset ovat itselleni aivan uusi asia. Joskus tuli käytettyä niitä liimattavia versioita joissain tapahtumissa. Kiva tietää, että niille olisi nyt vaihtoehto.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tästä postauksesta! Itse olen miettinyt pitäisikö kokeilla,MUTTA sitten ajatellut etten kuitenkaan osaisi.. Nyt kuitenkin sain taas ajatusta, että josko kuitenkin.. Näyttää tosi kivoille!

  VastaaPoista
 8. Näyttää kyllä tosi hyvältä sulla noi ripset! <3

  Mä olen ostanut magneettiripset joskus kesällä. Kerran hieman kiireellä kokeilin laittoa, mutta totesin, että vaatii varmaan harjoittelua, kun ei oikein sujunut. Tuollainen eyelineri onkin mielenkiintoinen, ihan uusi juttu mulle.

  VastaaPoista