SOCIAL MEDIA

keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Laurou, pienille haaveilijoille. + Alekoodi


Kaupallinen yhteistyö:

Onko Laurou sinulle jo tuttu?
Laurou on suomalainen, rennon romanttinen lastenvaatemerkki. Nopeasti muuttuvien trendien sijaan, Laurou vaatteet ovat ajattomia. Ne ovat myös laadukkaita, kestäviä ja eettisesti valmistettuja sekä helppohoitoisia. Mallistoissa yhdistyvät suomalainen käytönnöllinen muotoilu sekä ripaus ranskalaista eleganssia. Tuotteita yhdistelemällä saat luotua erilaisia asukokonaisuuksia, jotka sopivat niin arkeen, kuin juhlaan.

Lauroun supervoima on rohkeus kuunnella intuitiota ja seurata unelmia. Lauroun visuaalinen maailma on klassisen kaunis ja taiteellinen, jonka yksi suurista innoittajista on baletin maailma.

Vaatteet ovat korkealaatuisia, eettisiä ja pitkäikäisiä sekä turvallisia. Tuotteet ovat pääosin ökotex 100-sertifioitua luomupuuvillaa.



ELSIE Dress, 4 O`Clock mekko oli yksi meidän ehdottomista suosikeista. Siinä on kauniisti istuva empire vyötärö, 3/4 hihat, niskassa hienostunut halkio ja liehuva helma. Kuosi on ihanan herkullinen ja raikas. Ihastuimme siihen heti. Asun kruunaa tietysti Lauroun ihastuttavat hiuspannat, joita löytyy monissa eri väreissä ja ne mätsäävät asuun, kuin asuun. Tämän mekon kanssa valitsimme ROSE Tulle Headband, Pastry pannat.


 


Myös nämä ISABEL Hame, 4 o'Cloc hameet ja BALLET Shirt, Pastry paidat olivat meidän suosikkeja. Tässä täyskellohameessa on samainen ihastuttava 4 o`Clock kuosi kuin aiemmin esitellyssä mekossakin. Säädettävä vyötärö takaa hameen hyvän ja mukavan istuvuuden.

Hameeseen on helppo yhdistää esimerkiksi tämä kaunis Ballet paita. Paidasta löytyy useita hempeitä ja herkullisia värejä. Tämän asukokonaisuuden kruunasi BEBE Tulle Headband, Ambrosia pannat.






 


Tytöt rakastuivat vaatteiden kuoseihin, hempeisiin väreihin sekä niiden mukavuuteen. Helmat hulmusivat kuvausten lomassa ja silminnähden tytöt olivat tyytyväisiä näihin valintoihin, kuin myös minä itsekin. Vaatteet ovat monikäyttöisiä ja todella sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, lisäksi kaikki Lauroun vaatteet ovat helppo yhdistellä toistensa kanssa.

Sain myös teille jaettavaksi ALEKOODIN. Koodilla KESÄ20 saatte tuotteista -20% alennusta. Koodi on voimassa 31.7.2020 saakka. Lauroun verkkokaupasta löydät varmasti kauniit ja mukavat vaatteet arkeen kuin juhlaankin.

Aurinkoa viikkoon!



4 kommenttia :

  1. On kyllä tosi söpöjä asuja pienillä :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniita vaatteita! Kävin jo nettikaupassakin ihastelemassa. Omat lapset alkavat olla jo niin isoja, ettei koot näytä riittävän ainakaan omien tyttöjen samisteluun.

    VastaaPoista
  3. Kiva, että kelpaavat pienille tytöille. Siskontyttäristä isompi vielä käytti mekkoja johonkin asti, nuorempi sitten aika nuorena alkoi matkia isosiskoa joka siinä vaiheessa oli siirtynyt mustiin legginseihin ja nahkarotsiin - ei siinä enää pienemmällekään kukkamekot kelvanneet

    VastaaPoista
  4. Oi, miten ihania tyttöjen vaatteita. Tytöt näyttävät kuin nukeita näissä kuvissa. Todella kauniita!
    Ja nuo hiuskoristeet. Kurkkasin itsekin tuonne nettikauppaan ja mitä kaikkea kivaa siellä onkaan.
    Kaunis on myös kuvauspaikka. Oletteko Hatanpään arboretumin ja kartanon alueella?

    VastaaPoista