SOCIAL MEDIA

keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Tyttöjen savanni & leopardi teemaiset synttärit


Viime lauantaina juhlimme yhteisesti tyttöjemme syntymäpäiviä.
 Teemana meillä oli tänä vuonna leopardi ja savanni. Juhlia suunniteltiin pidemmän aikaa, koska teemana tämä ei ollut ehkä sieltä helpoimmasta päästä. Suunnittelu vaiheessa tarjolla oli todella niukasti mitään teemaan sopivaa. Juhlista saatiin kuitenkin todella onnistuneet ja mikä tärkeintä, tytöt olivat todella tyytyväisiä toteutukseen.

Täytekakun teimme miehen kanssa yhdessä, kuten aina. Mies teki pohjat sekä täytteen ja kuorrutteen, minulle jäi kokoaminen ja koristelu. Kakku tehtiin kokonaisuudessaan porkkanakakku ohjeella ja alaosan koristelin suklaa hippusilla. Kakun päälle tuli koristeeksi schleich leopardit figuurit, macaronseja, kukkia, kirsikka-ananaksia sekä numerokynttilät.

Kävin monta erilaista kakku vaihtoehto läpi mielessäni, mutta kuten aina, lopputulosta ei voi ennalta tietää. Se muovaantuu ja muuttuu aina vielä kakkua tehdessäkin.Teimme myös mangorahka-kakun ja sen koristeluun tein tyttöjen nimet marsipaanista ja sokerimassasta. Lisäksi myös tähän kakkuun laitoin kirsikka-ananaksia ja macaronseja. suklaa-kuppikakut teki mies ja jälleen koristelu jäi minulle. Kuorrutuksen päälle suklaahippusia sekä marsipaanista ja sokerimassasta tekemiäni perhosia. Kurpitsa-paprika-feta piirakoita teimme ensimmäistä kertaa ja kurpitsa ehkä vähän jakoi mielipiteitä meidän perheessä. Itse tykkäsin kyllä todella paljon ja se tuntui jotenkin kivan syksyiseltäkin. Muutoin kaikki muu tuli valmiina. Omar-munkkeihin tein itse vielä leopardi kuvioinnin.
Juomana meillä oli sokeriton sprite johon siivutin melkein kokonaisen ison appelsiinin. Väri saatiin oranssilla elintarvikevärillä. Näinkin pienellä voi saada todella hyvää. Lisäksi toki oli myös mehua, kahvia jne.
Nyt on juhlat juhlittu. 
Iso kiitos lukuisista onnitteluista ja
kiitos vielä kaikille vieraille aivan ihanista juhlista.♡
 

4 kommenttia :

 1. Oi mikä upea kattaus :) Sopii niin upeasti teemaan nuo herkutkin ja koristeet sopii hyvin.

  VastaaPoista
 2. Siis miten upeaa! Tytöt ovat varmasti olleet tyytyväisiä? :)

  VastaaPoista
 3. WAU kuinka upeat synttärit. Oot kyllä ihana äiti ❤️

  VastaaPoista
 4. Onpa tyylikäs ja kauniisti toteutettu kattaus hauskoine yksityiskohtineen! Upeaa! Meillä ei ole tänä vuonna vietetty lasten synttäreitä ollenkaan. Korona ja ikävästi osuneet flunssat ovat aiheuttaneet juhlien perumiset. Jää kyllä mieleen tämä vuosi 2020.

  VastaaPoista