SOCIAL MEDIA

lauantai 27. maaliskuuta 2021

Havu Watches. Ole osa luontoa.

Kaupallinen yhteistyö: HAVU the wooden watch

HAVU Watches on oululainen perheyritys, joka halusi tuoda Suomen markkinoille puiset rannekellot, joita käyttävät mielellään myös itse. Kelloissa käytetään erilaisia puulajeja ympäri maailmaa. Kellot on käsitelty puuöljyllä, jotta ne kestävät paremmin aikaa sekä sääolosuhteita. 

Ole osa luontoa. Metsä on tärkeä osa suomalaisuutta ja suomalaista sielunmaisemaa. HAVU halusi yhdistää kaksi heidän lempiasiaa -kellot ja luonnon, joten heille oli luontevaa hyödyntää puuta materiaalina. 

Tyyli, kestävyys ja asenne on koottu yhteen laadukkaalla ja toimivalla tavalla. HAVU kestää, on mukava pitää ranteessa, sopii arkeen, juhlaan tai metsäreisuille. Se on ennen kaikkea myös äärimmäisen kaunis ja tyylikäs kello. Jokainen kello on yksilö, kuten jokainen meistä. Yksikään kello ei ole täysin identtinen kuvassa näkyvän tuotteen tai muiden kellojen kanssa.

Poikani valitsi itselleen Usva-kellon, jossa on käytetty materiaalina laadukasta zebrapuuta. Sen tunnistaakin tästä raidallisesta kuvioinnista. Kellotaulu on harmaa, hieman hopeansävyinen ja sopiikin erinomaisesti zebrapuiseen kelloon. Kellon tausta on myös puuta, joten se ei hiosta ja tuntuu miellyttävältä ranteessa. Usva kello on todella tyylikäs valinta ja myös yksi minun suosikeista.
Mieheni valitsi itselleen Noki-kellon, mikä on saanut nimensä puun väristä. Eebenpuu on kovapuulaji, joka on väritykseltään musta. Noki-kellossa on puinen kellotaulu, puinen ranneke sekä myös kellon tausta on puuta. Noki-kello on loistava valinta, kun vaadit kellolta tyyliä ja pelkistettyä muotoilua. Musta väri on ajaton. Noki-kello toimii niin arkikellona kuin juhlissakin ja näyttää varmasti todella hyvältä puvun kanssa. Tämä oli myös minun yksi suosikki, Usva-kellon lisäksi. Nämä olisin valinnut itsekin.
HAVU kellot on loistava lahjaidea. Tutustu koko HAVU valikoimaan, josta löydät varmasti jokaiseen makuun sopivan vaihtoehdon.3 kommenttia :