SOCIAL MEDIA

lauantai 14. elokuuta 2021

Minilomalla kahdestaan Tampereella

 


Kaupallinen yhteistyö: Scandic Tampere City

Viime viikonloppuna pääsimme mieheni kanssa pitkästä aikaa ihan kahdestaan minilomalle. Suuntasimme Tampereelle, minne meiltä ajaa alle puolisen tuntia. Meille oli varattu huone Scandic Tampere City -hotellista, mikä sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, aivan rautatieasemaa vastapäätä. Hämeenkadun ja rautatienkadun kulmassa. Hotellilla on keskeinen sijainti, parhaiden ostoskatujen ja nähtävyyksien läheisyydessä. Teatterikaupungissa laadukkaisiin ja monipuolisiin teatterielämyksiinkin on vain lyhyt matka. Vastaanotosta voit myös halutessasi lainata polkupyörän.

Hotellissa on viihtyisät, tyylikkäästi uudistetut huoneet. Hotellin rento ravintola ja baari ovat suosittuja kohtaamispaikkoja. Scandic Tampere City on myös erinomainen kokoushotelli. Hyvin varusteltuja kokoustiloja on 8, jotka muuntautuvat tarpeiden mukaan jopa 145 hengelle.


 Meille oli varattu 6.kerroksesta Superior-huone, mikä on 20-25m2 huoneesta riippuen. Houneessa on muhkea, 180cm leveä King Size-vuode. Pimennysverhot ja ilmastointi takaavat myös hyvät olosuhteet yöunille. Huone on kaunis ja seesteinen sisustukseltaan, mikä vaikutti paljon meidän hotelli valinnassa. Huoneessa on lisäksi ihana ranskalainen parveke, josta on näkymät kaupungille.





Alkuillasta meille oli varattu pöytä hotellin ravintolasta.
Hotellin Be Calm & Buzz on -ravintolan annoksissa maistuvat erilaiset kauden kasvikset, kotimaiset kalat sekä mehukkaat liharuoat ja hampurilaiset, jotka valmistuvat aidossa puuhiiligrillissä. Ravintola tarjoaa myös monipuolisesti vegaanisia ja kasvispainotteisia annoksia. Paikallisesti tuotettu ruoka myötäilee nykypäivän makuja ja elämäntyylejä. Myös ravintolan annoksia voi tilata mukaan vietäväksi tai huoneessa nautittavaksi ravintolan aukioloaikana.  

Ravintola on avara, viihtyisä ja rento. Palvelu oli erittäin hyvää ja asiakaslähtöistä.



Alkuruoan haimme ravintolan Summer-buffetista, missä oli tarjolla erilaisia vaihtoehtoja mm. vihersalaattia ja sitruunavinegrettia, katkarapu-melonisalaattia, marinoituja oliiveja, caprese- tomaatti -mozzarellasalaattia ja talon kirkasta perunasalaattia.

Eityisen hyvää oli juuri tuo talon kirkas perunasaalatti, todella herkullista.


Pääruoaksi valitsin Kana-Mozzarella Bucatini, Bucatinipastaa, buffalomozarellaa, grillattua kananrintaa, kirsikkatomaatteja, basilikaa ja pinjansiemeniä.

Annos oli hyvän kokoinen ja täyttävä. Kananrinta oli täydellisesti valmistettu ja todella herkullista.  Kokonaisuus oli onnistunut, ja maut tukivat toisiaan hyvin.


Mies valitsi pääruoaksi Pippurihärkä, kotimainen 200g Angnus-härän ulkofileepihvi, kermainen kolmen pippurin kastike. pekonipapuja ja ranskalasia perunoita.

Mediumiksi kypsennetty, mehevä ja sopivan pippurinen pihvi. Kastike oli täyteläinen ja makea, joka sopi hyvin annoksen eri makujen kanssa. Ranskalaiset itsessään olivat sopivan rapeita ja suolaisa. Tilaisin saman annoksen uudestaan. 


Jälkiruoaksi valitsimme molemmat cappuccinot ja suklaa-unelma jäätelöannokset.

Suklaa- ja vaniljajäätelöä, suklaakastikkeella, kermavaahdolla ja suklaahipuilla. Annos oli kaunis ja runsas. Ihanan täyteläinen jälkiruoka.



Illalla kävimme vielä Tampereen Plevnassa katsomassa elokuvan The Suicide Squad: Suicide mission. Kävelymatka hotellilta Plevnalle vie suunnilleen 10 minuuttia, joten matka ei ole pitkä. Samalla saa ihastella Tampereen kaunista keskusta-aluetta.





Yön nukuimme oikein hyvin ja menimme ennalta varatulla ajalla syömään aamiaista hotellin ravintolaan. Hotellissa on runsas aamiaisbuffet, mikä on porrastettu majoittujien määrän mukaan. Halutessasi voit myös tilata take away -aamiaisen omaan huoneeseesi edellisenä iltana. 

Aamiaisbuffetissa on runsaasti luomutuotteita, paljon terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja sopivassa sekoituksessa. Tarjolla on erinomainen valikoima mm. leipiä, muroja, jogurtteja sekä lämpimiä vaihtoehtoja. Jos haluat aloittaa aamusi erityisen raikkaasti, löytyy myös hyvä valikoima hedelmiä ja mehuja. Runsaasta aamiaisbuffetista löytyy varmasti jokaiselle, omaan makuun sopivia vaihtoehtoja.

Runsaan aamiaisbuffetin lisäksi löytyy oma piste gluteenittomille, vagaanisille ja maidottomille tuotteille. Valikoimaan kuuluu mm. Oatlyn, Alpron, Semperin ja Violifen tuotteita.




Aamiaisen jälkeen meillä oli vielä hetki aikaa nauttia ajasta kahdestaan, ennen huoneen luovutusta.
Meillä oli oikein ihana miniloma Tampereella ja kaikki sujui todella hyvin. Palvelu oli erinomaista, huone oikein viihtyisä ja ruoka herkullista.

Kiitos mukavasta minilomasta Scandic Tampere City!












3 kommenttia :

  1. Ihanasti kuvitettu postaus! Tuollaisia minilomia on kyllä tarpeen tehdä useamminkin!❣️☕

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Teidän lomanne näyttää todella rentouttavalta ja tunnelmalliselta :)

    VastaaPoista
  3. Meidän pitäisi pitää myös jokin pieni irtiotto arjesta miehen kanssa. Kesällä ei ehditty kuin lyhyille treffeille.

    VastaaPoista