SOCIAL MEDIA

maanantai 14. helmikuuta 2022

Tänään 10.hääpäivä


Tänään, tänä ystävänpäivänä on meidän 10.hääpäivä. Mitä kaikkea nämä vuodet ovatkaan antaneet, mutta myös ottaneet. Olemme tässä edelleen, vahvasti toistemme rinnalla. Olemme käyneet läpi suunnattoman kauniita onnen hetkiä, mutta myös pudonneet elämän syvimpään kuiluun. On päiviä, mitkä ovat olleet pelkkää selviytymistä ja päiviä mitkä ovat olleet elämäni onnellisimpia. Päiviä näiden väliltä. 

Elämä on tuonut eteemme paljon hyvää ja paljon surua. Yhdessä olemme raivanneet tien aina eteenpäin vaikka monesti olisi ollut helpompi ehkä luovuttaa. Olet kannatellut vaikeimpien aikojen yli, kun itse en jaksanut jatkaa. Nostanut ylös ja pidellyt pinnalla, kunnes omat jalat kantaa. Olet tuonut elämääni niin paljon rakkautta ja ollut iso osa matkalla kohti eheytymistä.

Olen äärettömän kiitollinen, että olet vierelläni edelleen. Välillämme on aina ollut vahva yhteenkuuluvuuden tunne, jonka tunsin jo silloin, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Olisitko voinut ajatella tuolloin, että tapaamme vielä, menemme naimisiin ja perustamme perheen? Kymmenen vuotta kului välissä, kunnes tapasimme uudelleen ja päätimme aloittaa parisuhteen. Tällä kertaa olimme jo aikuisia. 

Etenimme suhteessa nopeasti ja monet yrittivät jarrutella, eivätkä uskoneet suhteemme kestävän. Teimme kuitenkin yhdessä omat valintamme, emmekä ole koskaan joutuneet katumaan, päinvastoin. Pian uusimme vihkivalamme enkä voisi olla onnellisempi. Vuodet ovat vahvistaneet rakkauttamme ja yhteenkuuluvuuden tunnetta vain entisestään.


Ron, olet vahva ja mielettömän upea mies. Äärettömän rakas ja tärkeä. 

Kiitos näistä vuosista, rakkaudesta ja välittämisestä. Toivon, että voin olla edes lähellä sitä sinulle, mitä sinä olet minulle.

Kiitos, että olet♡

Suurella rakkaudella vaimosi

8 kommenttia :

 1. Ihanaa hääpäivää teille! Onko teidän tarina jossain kokonaisuudessaan luettavana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon. <3 Olen kyllä kirjoitellut meidän tarinaa blogiin, mutta en muistaakseni kokonaan. Ehkä sellaisen voisi vielä kirjoittaakin. <3 Lyhyesti kerrottuna tapasimme 14-vuotiaina ensimmäisen kerran ja seurustelimme jonkin aikaa. Mieheni muutti sitten perheensä kanssa toiselle paikkakunnalle ja tiemme erkanivat. Tapasimme sattumalta 10 vuotta myöhemmin ja siitä alkoi meidän tarinan toinen osa. Etenimme todella nopeasti, mutta koskaan emme ole sitä katuneet. <3

   Poista
  2. oo jännittävää! Haluaisin kuulla lisää tuosta "sattumasta", rakkaustarinat on niin ihania ja kaikilla niin omanlaisiaan! :)

   Poista
 2. Oikein ihanaa hääpäivää. Meidän hääpäivän juhlinta siirtyi ensi kuulle suru-uutisten vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea teille ja mukavaa hääpäivää :)

  VastaaPoista