SOCIAL MEDIA

tiistai 14. helmikuuta 2023

11.Hääpäivä


Tänään, tänä ystävänpäivänä on meidän 11.hääpäivä, ja suunnilleen vuosi siitä kun uusimme vihkivalamme. Viime aikoina olemme yhdessä muistelleet menneitä vuosia. Miten olemme kasvaneet alun ajoista, niin yhdessä kuin yksilöinä. Suhteemme on ollut monenlaisessa muutoksessa, eri elämän vaiheissa. Tälläkin hetkellä elämme uudenlaista ajanjaksoa suhteessamme. 

Parisuhteen muutokset lähtevät useimmiten siitä, että me itse muutumme ja kasvamme ihmisinä. Emme ole enää täysin samanlaisia kuin tavatessamme. Toisinaan jotkut saattavat kokea uhkana, kun huomaa toisen muuttuneen. Yllätyksenä voi tulla myös se, että jompikumpi haluaa muutoksia parisuhteeseen silloinkin kun itse kokee kaiken olevan paremmin kuin hyvin.

Itseymmärryksen ja -tuntemuksen kasvaessa on helpompi ottaa myös vastaan puolison huomiot ja toiveet suhteessa. Avoin keskustelu on asia mitä itse arvostan suuresti. Se ettei asioista voisi keskustella, olisi hajottanut meidän suhteen jo moneen kertaan. Kun molemmilla on tilaa kehittyä ja kasvaa ihmisinä, myös parisuhde parhaimmillaan vain syvenee entisestään.

Muutosten aika voi toisinaan tuntua puolin ja toisin stressaavalta, ehkä alkuun hankalaltakin. Ajan myötä ja monet muutokset läpikäyneenä, pystyn luottamaan siihen, että suhde muuttuu entistä paremmaksi, kun molemmat ovat sille avoimia.

Tällä hetkellä koen olevani onnellisempi kuin koskaan ja suhteemme on vain parantunut näiden yhteisten vuosien myötä.♡


Lähetä kommentti