SOCIAL MEDIA

tiistai 28. marraskuuta 2017

DIY joulukalenteri edullisestiJoulukalenterin tekoon tarvittavat tarvikkeet

-Pienet paperikassit 24kpl / Tiger 1€ / 6kpl / pss
-Pienet pyykkipojat 24kpl / pkt / Tiger 1€
-Numeroidut 1-24 rintaneulat / Tiger 1€
-Narua / löytyi kaapista 

Ajattelin laittaa numerotarrojen sijasta tällaiset rintaneulat jotta paperikassit voi helpommin uusiokäyttää. Tietenkin koko setin voi säästää seuraavillekin vuosille tai halutessaan käyttää muutoin. Rintaneulat menevät niin pieneen tilaan että ne saa helpommin säilöttyä seuraavalle vuodelle, mutta esimerkiksi paperikassit voi uusiokäyttää askarteluun, kaverisynttäreiden kaveripussukoihin, pienille kukille tai mitä ikinä keksitkään.

Rintaneulat kiinnitetään pussin sankaan kiinni.Narun sidoin kahteen kaareen.
Koristeeksi joihinkin paperikasseihin voi laittaa esim. näitä eukalyptuksen oksia.
Itse kalenterin teko tuli aika edulliseksi, mutta niiden sisällön voi jokainen päättää itse. 
Se voi olla herkkuja esimerkiksi paperikääreisiä konvehteja, jouluisia karkkikeppejä. Terveellisempiä vaihtoehtoja voisi olla rusinat, pähkinät tai kuivatetut marjat ja hedelmät vaikka sellofaaniin käärittynä. Ihan pienimmille sopii maissinaksut tai muut vastaavat.

Yksi vaihtoehto on tehdä jonkinlainen tapahtuma kalenteri. Eli voit kirjoittaa jonkin yhteisen tekemisen lapsen / lasten kanssa jokaiselle päivälle. Esimerkiksi leivontaa, piparkakkutalon tekoa, ulkoilua, yhteinen rentoutumishetki jne. 

Vaihtoehtoisesti voisi myös tehdä edellä mainituista vaihtoehdoista niin että joka toiselle päivälle herkku ja joka toiselle jokin yhteinen tekeminen.Millaisista kalentereista teillä tykätään?-Marjut-Seuraa / tykkää blogia facebookissa Tästä

Seuraa instagramissa Tästä 

2 kommenttia :

  1. Tulipa tosta kalenterista nätti! Täällä on kans joulukalenterin viimeistelyt käynnissä, teen poikakaverille sellaisen :) Kalenterin rakentaminen on jotenkin ihanan joulufiilistä nostattavaa puuhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 Tällaisilla joulunäpertelyillä kyllä pääsee ihanasti jouluiseen tunnelmaan :)

      Poista