SOCIAL MEDIA

tiistai 19. joulukuuta 2017

Annetaan hyvän kiertää.Joulun alla on paljon eri hyväntekeväisyyskampanjoita ja tahoja jotka jakavat iloa mm. lahja ja jouluruoka -keräysten avulla.
Hyväntekeväisyys on meille elämäntapa joka kuuluu meidän perheen elämään ympäri vuoden.

Joulun alla itselleni on muodostunut tärkeäksi että ainakin yksi lahja menisi tytölle joka on samanikäinen kuin mitä meidän enkelitytär olisi.

Tänä jouluna yksi paketti meneekin kolmevuotiaalle tytölle.
Lahja jonka olisin antanut myös omalle tyttärelle.

Tuntuu lohdulliselta saada antaa tämä ilo jollekin pienelle tytölle.


On hienoa että joka vuosi yhä useampi on keräyksissä mukana. Monelle nämä kampanjat saattavatkin olla sysäys siihen että tahtoo lähteä tekemään hyvää myös muina aikoina vuodessa. 

Hyvää voi tehdä monin tavoin.
Myös pieniä, monista ehkä arkisilta tuntuvia asioita. 
Tänä vuonna aiemmin lahjoitin esimerkiksi osan omista hiuksistani syöpäsairaiden lasten peruukkien valmistamiseen.

Minulle hyväntekeväisyys on lapsuudesta jäänyt elämäntapa joka on korostunut entisestään omien lasten myötä. Meillä myös lapset osallistuvat hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla välillä omia lelujaan joilla ei enää leiki. Esikoinen haluaa myös osallistua joka vuosi kolehtiin joulukirkossa.

Tämä tuntuu itselleni tärkeältä varmasti myös siksi että itsekin olen ollut vaikeissa elämäntilanteissa joissa apua olen tarvinnut ja sitä myös saanut. Omat kokemukset ovat antaneet ymmärrystä ja arvostusta enemmän auttamista ja elämää kohtaan.


Annetaan hyvän kiertää.


-Marjut-


Voit seurata blogia myös facebookissa TÄÄLTÄ

sekä instagramissa TÄÄLTÄ


2 kommenttia :

  1. Todella upeita ajatuksia teillä lajoituksiin liittyen etenkin kun lahjoitus voi koskettaa näinkin paljon. Ystäväni tekee jo kuukausittaisia lahjoituksia lapsille. Itse olen hyväntekeväisyyttä vielä tehnyt lähinnä vaatelahjoituksilla mutta voisin kyllä alkaa harkita myös lahjoittamista muulla tavoin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista