SOCIAL MEDIA

lauantai 9. joulukuuta 2017

Valona. Kauniit koivuvanerikorut ja sisustustuotteet*Kaupallinen yhteistyö
  Valona


Valona

Valona Design valmistaa laser-leikkaamalla kotimaisia piensisustus- ja lahjatavaratuotteita sekä koruja pääosin suomalaisesta koivuvanerista. Tuotteet on suunnitellut Helsingissä asuva taidekäsityöläinen ja muotoilija Elina Mäntylä.

Valona Design yritykselle on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa ja pääosa materiaalista on suomalaista alkuperää.

Valona valmistaa myös metallilankatuotteita.

Korona -Korusarja

Korona korut on valmistettu kotimaisesta koivusta. Kaulakorun ketju on nikkelitöntä korumetallia. Ketjussa on säätövaraa ja koru on erittäin kevyt. Puuketjun osat leikataan sisäkkäisistä renkaista niin, että hukkapalojen osuus on lähes olematon.

Korvakorujen tapit on hopeaa.


Tässä alla linkki Korona kaulakoruun 


sekä kuvan Korona-rengaskorvakoruihin
Tässä linkki alla olevan kuvan pyöreisiin Korona-korvakoruihinTodella upea korusarja, ihastuin heti. Moderni ja luonnonläheinen. Upeaa käsityötä.


Musta koivuhimmeli


Himmelit ovat aina kiehtoneet minua. Tämä olikin yksi niistä Valona tuotteista johon kiinnitin heti huomion korujen lisäksi.

Musta, koivusta valmistettu himmeli on kaunis ja sopii pidettäväksi esillä vaikka vuoden ympäri. Ainakin itse aion jättää sen kattoon roikkumaan jotta voin ihastella sitä muutoinkin kuin vain jouluna.Tämä on modernimpi versio perinteisestä olkihimmelistä ja näitä saa myös muissakin väreissä.

Himmeli on koottava ja purettava joten halutessaan sitä voi säilyttää litteässä laatikossaan tai vaikka lähettää helposti sellaisenaan lahjaksi.

Himmelin korkeus n. 38cm ja leveys 33cm.
Pakkauksen koko on 18 x 18 x 2,5cm.Tässä vielä linkki himmeliin
 -Marjut-

Yhteistyössä: Valona

Kuvat: Art LilyKristin I M.HartikainenSeuraa blogia myös facebookissa Tästä

Seuraa myös instagramissa Tästä
Lähetä kommentti