SOCIAL MEDIA

tiistai 12. joulukuuta 2017

Pikku Kakkosen kuvauksissa ja kulisseissa


Viime viikon lauantaina meillä oli jännittävä päivä.
Pääsimme Pikku Kakkosen kulisseihin sekä seikkailukoneen kuvauksiin. Pikku Kakkosen seikkailukone on meidän tyttöjen suosikki. He rakastavat musiikillisia ja toiminnallisia lastenohjelmia. Niiden mukana on hauska laulaa ja tanssia sekä tehdä erilaisia tehtäviä.

Pikku Kakkonen on myös yksi oman lapsuuden suosikki ohjelmista. 
Meidän lapset ovat myös aina tykänneet katsella sitä ja se onkin kuulunut meidän perheen arkeen jo yli kahdeksan vuoden ajan.Aulasta löytyi hauskaa puuhaa odottelun ajaksi ennen kuvausten alkua. 
Kuvauksia tehdään kahden jakson verran.

Hieman taisi ainakin neitiä jännittää.Tauon aikana kuopus meni katsastamaan lavan. Mies oli aulassa kuvausten aikana ja sai katsella siellä kuvauksia ruudun kautta. Perheestä pääsi yksi aikuinen studioon mukaan jotta yleisöön mahtui mahdollisimman monta lasta. Mies saikin hyvät naurut kun kuopus seikkaili monta kertaa milloin missäkin.


Meidän neiti valittiin toiseksi apulaiseksi tehtävään. Kuopus ihmetteli siskon lähdettyä lavalle ja huhuili perään ja lopulta asteli itsekin lavalle.
Tilanne hoitui luontevasti ja toinen juontajista nappasi kuopuksen syliin ja sai näin olla siskon mukana.Tehtävän päättyessä neiti nappasi kuopuksen kädestä kiinni ja pääsivät hienosti takaisin yleisöön omalle paikalleen.


Viimeisen kymmenen minuutin aikana alkoi kuopus jo olemaan malttamaton pysymään paikallaan niin siirryimme hieman taka-alalla katselemaan viimeisen jakson kuvaus loppuun. 
Hienosti kuitenkin jaksoi olla miltein kaksien kuvausten ajan penkillä.
Kuvausten jälkeen menimme aulaan värittelemään kuvia ja odottelemaan juontajia. Heidän kanssaan pääsimme juttelemaan ja ottamaan yhteiskuvia. Jaksot nähdään tv2 :lta ensi vuoden puolella.

Kiitos Pikku Kakkonen ikimuistoisesta päivästä 

-Marjut-


Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Seuraa blogia facebookissa TÄSTÄ

Seuraa blogia instagramissa TÄSTÄTyttöjen mekot
Mini Rodini
Lasten Taikamaa

Tyttöjen mokkasiinit ja pompulat
For Minis And Mommies1 kommentti :

  1. Heii! Miten pääsitte kuvauksiin? Tuo ois super kiva juttu myös meidän 4-vuotiaalle :)

    VastaaPoista