SOCIAL MEDIA

torstai 2. elokuuta 2018

Naisellisuutta ei mitata rinnanympäryksellä eikä hiusten pituudella


Naisellisuus ei ole kiinni rintojen koosta eikä edes haarojen välissä olevasta elimestä.
Valitettavan moni mittaa naisellisuutta rinnanympäryksellä tai jopa hiusten pituudella.
Naisellisuus ei ole ainoastaan naisten etuoikeus vaan jokainen voi olla naisellinen halutessaan. Jokainen naisellisuutta haluava, ihannoiva tai tavoitteleva voi ja saa olla naisellinen.

Mitä naisellisuus on sinulle? Onko se lapsuudessa opittu vai myöhemmin itse rakennettu?

Se tarkoittaa ja merkitsee jokaisella hieman erilaisia asioita ja käsityksiä.
Nykypäivänä naisellisuus ei ole vain naisten etuoikeus. Miksi olisikaan. Jokainen on siihen etuoikeutettu mikäli niin haluaa.

Naisellisuus ei ole sama asia kuin naisena oleminen.

Lapsuudessa naisellisuus tarkoitti minulle pitkänä hulmuavia hiuksia ja kauniita mekkoja.
Käsilaukkuja ja meikkejä. Ne edustavat minua itseäni tänä päivänä vahvasti. Naisellisuus on saanut huomattavan paljon enemmän käsitystä ja ymmärrystä tähän päivään.

Joskus teini ikäisenä naisellisuutta mitattiin ehkä enemmän fyysisellä mitalla. Naisellisuus oli enemminkin isoa rintamusta ja muodokasta takapuolta. Toisille se saattaa olla sitä toki vielä tänäkin päivänä. Minusta se ei ole kuitenkaan mittari naisellisuudelle. Naisellinen voi yhtä lailla olla ilman rintojakin. Takapuolikin voi ja saa olla millainen tahansa. 

Kuka sanoo mikä se mittari on? Tottakai nämä edellä mainitut asiat edustavat naisellisuutta, mutta omasta näkökulmasta naisellisuus on todella paljon enemmän kuin fyysisyys ja ulkokuori.
Naisellisuus on sitä kuinka vahvasti itse tunnet sen.

Naisellisuus kumpuaa sisältäpäin. Tunnetko olevasi naisellinen? Oletko tyytyväinen vai haluaisitko olla vieläkin naisellisempi?

Naisellisuutta on niin monenlaista kuin on meitäkin. Jokainen määrittelee sen oman naisellisuuden ja mitä se pitää sisällään. Jos et tunne olevasi naisellinen, sitä voi olla vaikea myös näyttää ulospäin.
Mikä on saanut sinut tuntemaan ettet olisi naisellinen vaikka näin haluaisit?

Oliko liiallinen naisellisuus kielletty tai vaiettu asia lapsuudessa tai nuoruudessa?
Onko kenties joku joskus sanonut sinulle jotakin sellaista mikä on saanut sinut tuntemaan olosi -Ei niin naiselliseksi. Sanoilla voi olla iso vaikutus siihen mitä ja miten tunnemme itsemme.
Sanat voivat jäädä hautumaan mieleen pitkäksikin aikaa.

Joskus minua on sanottu miesmäiseksi koska olen tottunut tekemään paljon "miesten hommia".
Itse en usko erillisiin miesten ja naisten hommiin. Miksi totuttautuisin siihen, että mies hoitaa jos joku päivä se mies ei olisikaan siinä niin kuka ne sitten osaisi tehdä tai tekisi jos en minä itse.

Mitä naisellisuus tarkoittaa minulle?

Minä tunnen naisellisuuden vapautena olla ja pukeutua niin kuin itse haluan. Rakastan mekkoja, laukkuja ja laittautumista. Välillä taas haluan ja rakastan olla tukka takussa ja kauhtunut mekko päällä. Ulkoinen olemus ei määritä naisellisuuttani vaan se tulee siitä, mitä tunnen ja tunnen olevani naisellinen riippumatta siitä millainen ulkoinen olemukseni tai ulkonäköni on milläkin hetkellä.

Silloin kun olen laittautunut tunnen itseni ehkä pienen verran enemmän naiselliseksi.

Milloin sinä tunnet itsesi erityisen naiselliseksi?

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinulle!

-Marjut-Löydät minut facebookista:
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Voit seurata myös instagramissa:
@m.hartikainen

YouTube:
Art LilyKristin I M.Hartikainen


Lähetä kommentti