SOCIAL MEDIA

keskiviikko 29. elokuuta 2018

Valokuvasin meidän pienimmät yksisarvisen kanssa


*Sisältää mainoslinkkejä

Viime viikolla kävimme ottamassa ihania kuvia tytöistä ja yksisarvisista.
Meidän tytöillä on yhteiset syntymäpäiväjuhlat syyskuussa kun kuopus täyttää kolme vuotta. Vanhempi neiti täytti virallisesti kuusi vuotta heinäkuun lopulla.

Heidän juhlien teemana ovat yksisarviset ja ajattelin, että olisi kiva ottaa heistä kuvia teeman mukaisesti, osana heidän syntymäpäiviään. Kuopus on ollut aina oikea heppatyttö ja sittemmin isosiskon myötä innostunut etenkin yksisarvisista.


Meidän lähistöllä, täällä Ylöjärvellä toimii Hevostoiminta Ihanelma jonka 
miniatyyrihevosia saimme mukaan kuviin.
Alkuun meillä oli kaksi heppaa kuvissa, mutta kuvaaminen osoittautui melko haasteelliseksi kahden menevän neidin ja kahden hepan kanssa. Tämä pieni heppa oli itsekin vasta yksivuotias.Sweet things & Designs teki tytöillä kuviin nämä kauniit hiuspannat oikeista kukista. Tämä ihana ja taitava floristi on myös paikkakuntalainen. Ihastuin hänen töihinsä aivan ensisilmäyksellä. Hänellä on niin omanlainen ja kaunis tyyli.Hevosten sarvet kävin ostamassa hevostarvikkeiden liikkeestä ja ne on helppo kiinnittää siinä olevalla klipsulla hevosen harjaan. Sarvet on tehty kankaasta ja täytetty vanulla joten ne ovat kevyet. Sarvissa oli myös sellaiset röyhelöt, mutta ne eivät olleet kovin kauniit joten leikkasin ne pois.


Tyttöjen ihanat mekot valitsin Lasten Taikamaa verkkokaupasta, merkiltä Creamie. Nämä ovat myös tyttöjen synttärijuhlien mekot.


 


Kuvat ovat lähinnä tilannekuvia emmekä tehneet sen suurempia esetteluja. 
Suloisia kuvia. Vai mitä mieltä olet?

💕 Kiitos yhteistyöstä kuvauksissa 💕
 Hevostoiminta Ihanelma sekä Sweet Things & Designs ja 
kiitos ihanista mekoista Lasten Taikamaa

Mukavaa viikkoa!

-Marjut-


Löydät minut facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:
Lähetä kommentti