SOCIAL MEDIA

lauantai 27. lokakuuta 2018

Hiusten vaalennusprojekti jatkui Olaplexin avulla + ALEKOODIKaupallinen yhteistyö:

Suunnilleen seitsemän viikkoa sitten kerroin käynnistäni täällä TIK Salongissa, Tampereella jolloin aloitimme hiusteni vaalentamisen Olaplex hoidon avulla. Nyt eilen projektimme jatkui ja saimme jälleen lisää vaaleutta ja kirkkautta hiuksiin.

Koska oma hiusvärini on hyvin tumma ruskea, se myös vaatii vaalennettuna hieman enemmän työtä jotta saisin kampaamokäyntien välillä ylläpidettyä hiusteni vaaleaa sävyä. Tumma pohjaväri alkaa hieman aina kellastuttamaan vaaleita sävyjä ja huomasinkin nyt seitsemän viikon jälkeen, että hiuksiin on tullut pieniä sävymuutoksia.

Hiusten vaaleaa väriä saa ylläpidettyä säännöllisillä kampaamokäynneillä sekä oikeanlaisilla hoitotuotteilla.

Hiuksia vaalennettiin jälleen Olaplexin avulla. 
Edelleen on aivan uskomatonta kuinka hoito suojaa hiukset niin hyvin ja hiuksista tulee jopa parempikuntoiset kuin mitä ne olivat ennen värjäystä.
Hiukset ovat niin sileät ja pehmeät. 


Tässä vielä kertauksena aiemmasta postauksesta, mikä on Olaplex hoito.

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia värjäysten ja käsittelyiden aikana. Tämän ansiosta hiuksia voidaan turvallisesti vaalentaa ilman vaurioita ja se sopii kaikenlaatuisille- ja kuntoisille hiuksille.
Olaplex korjaa myöskin jo aiemmin syntyneitä vaurioita ja hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin ennen värjäystä.

Olaplex sopii kaikkien kemiallisten käsittelyiden yhteyteen sekä myöskin täysin käsittelemättömään hiukseen. Hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä hoitona hiuksiin jotka ovat huonokuntoiset. Hiuksista tulee kiiltävät ja vahvat.

Olaplex -käsittelyn ensimmäinen vaihe estää hiusta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyiden aikana ja toinen vaihe vahvistaa ja korjaa vaurioita.


Tässä vielä ENNEN ja JÄLKEEN kuvat rinnakkain. 
Muutos oli jälleen huikea ja jälleen päästiin lähemmäs toivottua värisävyä.

Mikäli sinulta on jäänyt lukematta postaus lähtötilanteesta, niin käy kurkkaamassa lähtötilanne kuvineen ja millaiseen lopputulokseen pääsimme jo tuolla ensimmäisellä kerralla.
Linkki alla:


Kiitos jälleen Tiina upeista hiuksista ja ystävällisestä sekä ammattitaitoisesta palvelusta 💕

Sain myös teille lukijoilleni ALEKOODIN!!!
Koodilla: HARTIKAINEN20 saat -20% kaikista kampaamo puolen palveluista 
30.11.2018 asti. Riittää, että varaat aikasi marraskuun loppuun mennessä. Mikäli varaat ajan nettivarauksesta, laita koodi viestikenttään. Soittaessa mainitse koodi ajanvarauksen yhteydessä.

Ihanaa viikonloppua!

-Marjut-

Yhteistyössä: TIK Salonki

TIK Salonki 
Näsilinnankatu 24,
33210 Tampere
045 2131901

Löydät minut facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:2 kommenttia :

  1. Vau mitkä hiukset! Toi Olaplex-hoito on kyllä aivan ihmeellinen, jaksan kerta toisensa perään kummastella, kuinka hyvin se hoitaa hiuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika <3 Aivan mahtavaa, että tälläinen hoito on keksitty. Ilman sitä en olisi edes enää uskaltautunut vaalentamaan hiuksiani enää.

      Poista