SOCIAL MEDIA

tiistai 16. lokakuuta 2018

Karmiva Karnevaali on täällä taas


Kaupallinen yhteistyö:

Meillä alkoi juuri syysloma ja lähdimmekin viettämään mukavaa päivää Särkänniemeen, Karmivaan Karnevaaliin. Sunnuntai oli mielettömän lämmin ja upea päivä.

Viime vuoden tapaan, valmistauduimme karnevaali tunnelmaan maskeerauksilla ja erilaisilla puvuilla sekä asusteilla. Karnevaalien ohjelmistossa on erilaisia esityksiä joita nähdään jokaisena päivänä eri puolilla Särkänniemen aluetta. Sisäänkäyntialueella voi ihastella sirkustaiteilijoiden taidokkaita akrobatia- ja jonglöörausesityksiä. 

Hieman edempää löytyy Skelenaario joka sopii perheen pienille ja se on koristeltu söpöillä luurangoilla, hämähäkeillä ja seiteillä. Dia de los Muerto on alue joka ammentaa vaikutteita kuolleiden päivän karnevaalista. Alue sopii koko perheelle ja on täynnä väriä sekä rytmiä. Täällä näimme myös Lunddancen eksoottisen tanssiesityksen.


Karnevaalissa voi osallistua 7€ hintaan, karkki vai kepponen- kierrokselle joka sisältää onginnan paholaisankkalammella sekä karkkiyllätyksiä kierroksen eri pisteillä.


Zombie Zone alueella liikkuu zombeja koko päivän. Zombien hyökkäyken voi kokea tiettyinä kellonaikoina ja siitä kuulutetaan tällä alueella ennen kuin se alkaa. Tällöin aluetta ei suositella alle 15 vuotiaille. Lady Firen show estradilla oli jälleen huikeaa katseltavaa ja lumosi koko perheen.


Auringon laskiessa oli tunnelma hieman jännittävämpi ja kaikki upeat valoefektit pääsivät näkyviin. 


Alle olevasta linkistä löydät päiväkohtaisen ohjelmiston sekä aikataulut jokapäiväisille esityksille:

Karmivaa Karnevaalia vietetään tänä syksynä vielä 16.10-20.10 klo:13-21

Kiitos mukavasta päivästä Särkänniemi 🎠

-Marjut-

Yhteistyössä: Särkänniemi

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen

Löydät blogini facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:
2 kommenttia :

 1. Olipa kiva nähdä, miltä tuo tapahtuma näytti lapsiperheen silmin! Mekin käytiin Karmiva Karnevaali tuoreen aviomieheni kanssa katsastamassa ( https://notsodamnmainstream.blogspot.com/2018/10/karmiva-karnevaali-2018.html ), ja mietittiin päivän aikana, miten erilainen kokemus se olisi, jos tapahtumassa olisi tuttavien lasten kanssa.

  Ihan pakko kysyä, että oletko itse tehnyt tuon otsassasi olevan, huikean korukiviasetelman, vai onko se jostain ostettu valmispohja? Näyttää ihan törkeän hienolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa myös sun postauksen Karmivasta Karnevaalista. Kiva nähdä muidenkin postauksia samaisesta tapahtumasta. Meiltä jäi kokonaan käymättä tuolla ennustajalla, mutta ehkä ensi kerralla pitää käydä. Tuo otsakoru on ihan tuollaisenaan ostettu Flying Tigerista, eikä maksanut kuin 3€ :)

   Poista