SOCIAL MEDIA

maanantai 1. huhtikuuta 2019

Talven kuivattamalle iholle



Kaupallinen yhteistyö:
Flow Cosmetics

Pitkästä aikaa otin kokeiluun Flow Kosmetiikan tuotteita. Pidempään blogia seuranneet varmasti muistavat, että kyseisen merkin tuotteita olen testaillut aiemminkin ja useamman kerran. Tykkään todella paljon Flow Kosmetiikan tuotteista, enkä joutunut pettymään tälläkään kertaa.

Nämä tuotteet ovat olleet minulla käytössä suunnilleen kahden kuukauden ajan. Tässä postauksessa kerron ensin tuotteesta ja sen jälkeen oman arvioni. 


Appelsiini & Raakasuklaa
Kasvojenkuorinta

Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Kuorintavoide sisältää luomuriisiä, joka poistaa kasvoilta kuollutta pintasolukkoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Se puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia jättäen ihon silkkisen pehmeäksi. Antioksidanttipitoinen luomu raakavoi hellii ja hoivaa kuivaa ihoa.

Tuote on öljypohjainen, joka sisältää ihoa hoitavia luomukasviöljyjä, ja muuttuu kevyen maitomaiseksi yhdistyessään veden kanssa. Tuoksu on raikas, luomu appelsiini ja herkullinen suklaa.
Tuotteen kerrotaan kirkastavan, kosteuttavan sekä syväpuhdistavan kasvojen ihoa.


Oma arvio tuotteesta

- Tuote todella tuoksuu raikkaalle ja herkulliselle. Ensimmäisenä tulee mieleen Fazerina-suklaa.
- Käytän tuotetta pari kertaa viikossa, öljyinen koostumus ei sovellu kovin hyvin minun iholleni, liian usein käytettynä.
- Tuote on mikromuoviton, mikä on todella iso plussa. En käytä mikromuovia sisältävää kosmetiikkaa. Tuote on myöskin säilöntäaineeton ja 100% luonnollinen.
- Kuorintavoide on tehnyt hyvää pintakuivalle iholleni, poistamalla kuivaa, kuollutta pintasolukkoa iholta, sekä myös kosteuttanut. Tykkään tästä todella paljon.


Hoitosalva

Erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen hoitosalva yskän lievitykseen, tukkoisuuteen, huuliherpekseen, haavoihin, huulivoiteeksi, hyönteisten puremiin. Kokeilla voi myös kipeytyneille lihaksille. Tuote sisältää mehiläisvahaa, seesamiöljyä, rosmariini antioksidanttia sekä eteerisiä öljyjä: teepuu, eukalyptus, laventeli ja santelipuu.

Lue lisäähttps://www.flowcosmetics.com/tuote/hoitosalva/

Oma arvio tuotteesta

- Käytin tuotetta nenän tukkoisuuteen, sivelemällä sitä nenän pieliin. Se auttoi avaamaan nenän ja helpotti hengittämistä nenän kautta. Myös lapset pitivät tuotteesta ja kokivat sen auttavan tukkoisuuteen.
- Tuoksu on miellyttävä, eikä lainkaan liian voimakas.
- Salvaa käytettiin myös pieniin haavoihin, lapsilla sekä itselläni. Odotan vielä, että pääsen kesän tullen kokeilemaan tehoa, hyönteisten puremiin.
- Plussaa jälleen tuotteen monikäyttöisyydestä.



Luomu Kamomillavesi

Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Antimikrobinen kamomilla auttaa rauhoittamaan tulehtunutta ihoa, ihottumaa sekä punoitusta. Sen kerrotaan kosteuttavan ja auttavan korjaamaan ihoa, joten se onkin erinomainen atooppiselle iholle, aknelle, parranajon jälkeen sekä vauvojen vaippa-alueelle raikastamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Ihon ph:ta tasapainottavia kukkavesiä voi käyttää mm. kasvovetenä, kevyen meikin puhdistukseen, kokovartalosuihkeena kosteuttamaan ja parfymoimaan kevyesti. Hiussuihkeena, hoitamaan päänahkaa ja hiuksia. Mietona deodoranttina. Rauhoittamaan parranajon jälkeen. Meikin kiinnitykseen.

Lue lisäähttps://www.flowcosmetics.com/tuote/224/

Oma arvio tuotteesta

-Tuoksu on kevyt, hieman kuivan heinän tuoksuinen.
- Iso plussa tuotteen monikäyttöisyydestä. Rakastan tuotteita, joita voi käyttää moneen eri tarkoitukseen ja tämä tuote sopii koko perheelle.
- Käytin tätä mm. kasvovetenä ja huomasin, että ihon punoitus rauhoittui todella nopeasti eikä iho tuntunut niin kuivalta kuin yleensä kasvojen puhdistuksen jälkeen.
- Lapset käyttivät tätä mm. kuivien käsien hoitoon ja näin kosteutus oli tehokkaampaa yhdessä kosteusvoiteen kanssa. Useammalla meidän perheessä on atooppinen iho, joten tämä oli hyvä vaihtoehto ja/tai lisä ihonhoitoon.
-Tykkäsin, että tuote toimii suihkeena.


Hamppu Vartalovoi

Tuote hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja sopii erinomaisesti atooppiselle iholle ja erilaisille iho-ongelmille. Runsaasti omega-3 rasvahappoja sisältävä hamppuöljy pehmentää, ravitsee ja suojaa ihoa. Antiseptisten eteeristen öljyjen sekoitus auttaa ärtynyttä ihoa paranemaan ja ennaltaehkäisee tulehduksia. Voide sopii käytettäväksi mihin tahansa kuiville ihoalueille, kuten kasvoille, vartalolle, ihottumille, huulille.

Lue lisäähttps://www.flowcosmetics.com/tuote/102/

Oma arvio tuotteesta

- Tuoksu oli miellyttävä ja kevyt.
- Koostumus oli myös miellyttävä, vähän kuin vaahdotettua voita ja se levittyi helposti.
- Kuten aiemminkin mainitsin, perheessämme on monella atooppinen iho, joten tämä on hyvä vaihtoehto.
- Tuotteen uusi metallinen pakkaus on täysin kierrätettävä, siitä plussaa.


Oletko sinä tutustunut Flow Kosmetiikan tuotteisiin?
Mitä tykkäsit?

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!




Yhteistyössä: Flow Cosmetics



16 kommenttia :

  1. Kiva postaus! Etenkin tuo Wonder Balm sekä hamppuvoide kuulostavat todella mielenkiintoiselta, niitä voisi itsekin jopa testata!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo tykkäsin erityisesti tuosta Hoitosalvan monikäyttöisyydestä. Hamppuvoide olisi myös hyvä tuote, ihana koostumus ja sopi hyvin koko perheelle :)

      Poista
  2. Joku ihana kuorinta olisi varmasti nyt tarpeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Appelsiini ja Raakasuklaa kuorinta on kyllä hyvä ja se tuoksu on jotain niin ihanaa <3 Koko vartalolle suosittelen ehdottomasti Flow Kosmetiikan Kahvi kuorintaa :)

      Poista
  3. En ole kuullut ennen tästä mutta pitääpä ottaa suurennuslasin alle tästä pari tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustu ihmeessä koko valikoimaan, Flow Kosmetiikalla on paljon kivoja tuotteita :)

      Poista
  4. En ole koskaan kokeillut merkin tuotteita, mutta tuo salva kuulostaa ihan huippu tuotteelle tämän perusteella. Täytyy tutustua siihen paremmin ja kenties ostaa itselle kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvä kotimainen merkki ja tuotteita löytyy koko perheelle käytettäväksi. Monikäyttöisyys on itselleni aina iso plussa :)

      Poista
  5. Merkki on minulle tuntematon, mutta etenkin hoitosalva ja kamomillavesi kuulostavat mielenkiintoisilta. Olisi kyllä kiva kuulla myöhemmin kesällä, miten salva toimi hyönteisten puremiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyppä kesällä uudelleen salvasta, niin kerron mielelläni tehon myös hyönteisten puremiin :)

      Poista
  6. Tällaiset postaukset ovat parhaita, missä on omia kokemuksia. Ei pelkästää tuote-esittelyjä. Minä kiinnostuin tuosta hoitosalvasta. Sille olisi varmasti käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin saa enemmän kosketusta tuotteeseen :) Tuo salva on kyllä tosi monikäyttöinen ja sopii koko perheelle :)

      Poista
  7. Empä olekkaan aiemmin törmännyt näihin tuotteisiin, etenkin tuo hamppu vartalovoi kuulostaa ihan täydelliseltä mun rutikuivalle naamalle, täytyypä laittaa kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flow Kosmetiikalta löytyy monia ihania tuotteita, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa <3

      Poista