SOCIAL MEDIA

keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Loma kuulumisia.


Reilu kaksi viikkoa on nyt lomaa takana ja hiljalleen lomailuun alkaa tottumaan. Aamuisin herätään jo hieman myöhemmin, kuin tavallisina arkiaamuina. Päivät on olleet pääsääntöisesti aurinkoisia ja lämpimiä, ulkoilusta on todellakin saanut nauttia.

Päivät menevät paljolti ulkoillessa ja uiden läheisellä rannalla. Viime sunnuntaina kävimme myös Särkänniemessä, jolloin pääsimme asukaspäivänä muutamaksi tunniksi huvittelemaan maksutta. Tarkoitus on kuitenkin mennä Särkänniemeen vielä uudelleen tämän kesän aikana ja ihan koko päiväksi. Tällä reissulla ehdimme muutamiin laitteisiin sekä kävimme myös Särkänniemen Koiramäessä.

Esikoisen kanssa olen mennyt kaikki hurjimmatkin laitteet ja nyt neiti pääsee osaan myös, kun pituutta on tullut lisää. Tämän kesän uutuuslaite on Boom. Sinne pääsi neitikin aikuisen seurassa. Tämä kokeiltiin siis neidin ja esikoisen kanssa. Alkuun hieman mietin onko ehkä liiankin hurja neidille, mutta ei ollut ja tykkäsi kovasti. Hän on siis samanlainen hurjapää kuin veljensä ja äitinsä. Boom oli kyllä yksi oma suosikkini Hype:n ja X:n lisäksi. Myös kuopus pääsi muutamaan laitteeseen, johon ei aiemmin vielä ole päässyt.

Viimeiseksi kävimme Koiramäessä. Täällä olemme vierailleet monena kesänä ja talvena. Lasten suosikkeja täällä on Drakkulan linna sekä tietysti ihanat eläimet. Seuraavalle reissulle suunnittelimme, että olemme pääosin huvipuiston alueella, mutta mahdollisesti käymme myös Akvaariossa sekä Näsinneulassa.  


Mukavaa viikkoa!8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa, kun on ollut aurinkoista ja lämmintä. On saanut olla paljon ulkona ja uimarannalla.:)

   Poista
 2. Niin paljon ehtii pienessä ajassa :)

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä ollut kiva huvipuistopäivä. Aika menee ihan siivillä kun laitteita ja tekemistä on paljon. Lasten ilmeet sen kertovat "hauskaa hauskaa hauskaa" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä oikein hauska päivä huvipuistossa ja todella näkyy lasten ilmeistä :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo, lapset niin rakastaa vauhdin hurmaa. Kiitos Mira, tää uusi blogipohja on kyllä ihana <3

   Poista