SOCIAL MEDIA

sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Vastauksia teidän olettamuksiin minusta


Viime viikolla kyselin teiltä olettamuksia minusta ja kiitän teitä kaikista kommenteistanne joita tuli blogin sekä instagramin puolelle. Oli hauska huomata, että hyvin paljon tuli samankaltaisia vastauksia. Tähän postaukseen olen tiivistänyt teiltä tulleet olettamukset ja näihin olen nyt antanut vastaukseni.


-Olet lämmin ihminen ja todella paneutunut sekä rakastava äiti.


Lapset ovat aina ykkössijalla elämässäni.

-Olet vahva ja avoin.


Tunnen, että välillä on pakko olla vahva, mutta myös minulla, kuten meillä kaikilla on heikot hetkemme. Vahvuutena voisin pitää sitä, että olen aina noussut vaikka olen kaatunut, kerta toisensa jälkeen ja toki minulla on ollut siihen myös mieheni tuki. 

Kyllä, olen avoin. Haluan jakaa kokemuksiani, halustani auttaa muita, koska on ihmisiä, jotka käyvät tai ovat käyneet samoja asioita läpi. Vartaistuki on antanut paljon minulle ja sitä haluan antaa myös muille.

-Olet oikeudenmukainen.

Kyllä, en voi sietää epäoikeudenmukaisuutta.

-Olet hyvä äiti sekä puoliso, jolla on arvot kohdallaan.

Pyrin olemaan hyvä puoliso sekä äiti. Jokaisessa suhteessa on kompastuskiviä, mutta yhteenkuuluvuuden tunne ja rakkaus kantaa. Ja tottakai suhteen eteen pitää tietenkin olla valmis tekemään töitä. Toivon, että lapseni vielä ymmärtävät, että jopa niille "tylsimmille" säännöille on syynsä ja tietävät, että ne on tehty rakkaudesta heitä kohtaan. Perhe ja hyvinvointi ovat arvojeni kärjessä.

-Olet selviytynyt suuresta menetyksestä.

Olen joutunut opettelemaan elämään menetyksen kanssa. Suru muuttaa ajan myötä muotoaan, mutta ikävä ei katoa koskaan. Pieni tyttäreni on mielessä päivittäin, välillä lempeänä muistona ja toisinaan on päiviä jolloin ikävä murtaa mieleni täysin. Kun surun kohtaa ja uskaltaa ottaa kaikki tunteet vastaan, sen jälkeen olet aina hivenen vahvempi kuin ennen. Surun aallokossa oppii luottamaan siihen, että kun käydään pohjalla, on sieltä myös mahdollista nousta jälleen jaloilleen.

-Ylpeä ja rakastava äiti, joka haluaa viettää paljon aikaa lastensa kanssa.

Kyllä, rakastan lapsiani yli kaiken ja olen heistä jokaisesta hyvin ylpeä, joka päivä. Olen ollut kotiäiti reilu kymmenen vuotta ja se varmasti kertoo myös, että haluan viettää aikaa lasteni kanssa mahdollisimman  paljon. 

-Pidät kauniista asioista ja olet tarkka tyylistäsi.

Totta, pidän monista kauniista asioista, kauneutta on kaikkialla, kun pysähtyy katsomaan. En tiedä olenko tarkka, mutta tiedän vahvasti mistä pidän. Kauneus on toki aina katsojan silmissä. Myönnän, että olen edelleen hieman perfektionisti joissakin asioissa, joka varmasti näyttäytyy myös tarkkuutena.

-Sinusta huokuu lämpö ja aito välittämäinen- sekä itsen että toisten arvostus.

Vuosien saatossa olen opetellut arvostamaan ja välittämään myös itsestäni enemmän. Välittäminen ja muiden auttaminen sekä hyvinvointi on ollut itselleni aina tärkeää. Hyväntekeväisyys on myös ollut aina lähellä sydäntä lapsuudesta asti ja on sitä vahvasti edelleen. Tätä opetan myös omille lapsilleni.

-Olet erittäin empaattinen ja sydämellinen.

Itselläni on kyky asettua toisen asemaan. Tietenkään en sano, että voisin tuntea samoin jos en itse ole sitä kokenut. Pyrin aina ymmärtämään ja olemaan tuomitsematta muita etenkin silloin, kun en voi tietää syitä asioiden taustalla. Tietenkään ymmärtäminen ei tarkoita samaa kuin, että hyväksyisi mitä tahansa, mutta se auttaa kohtaamaan erilaisia ja toisinaan itsellekin tuntemattomia asioita elämässä. 

-Elämänmyönteinen ja eläväinen.

Kyllä näin voisi sanoa. Olen eläväinen ja välillä mieheni jopa pyytää minua rauhoittumaan, kun käyn kierroksilla. Olen huumorintajuinen ja hassuttelen hyvin paljon. Se puoli on ehkä jäänyt hieman varjoon paitsi heiltä, jotka tuntevat minut henkilökohtaisesti.

Olen elämänmyönteinen ja pyrin löytämään aina positiivisia asioita ja näkökulmia elämässäni.

-Ystävällinen ja lempeä.

Totta. Olen ystävällinen ja lempeä, mutta tarpeen vaatiessa osaan myös pitää puoleni.


Kiitos vielä teille ja aurinkoista alkavaa viikkoa.


11 kommenttia :

 1. Henkilökohtaisesti en sinua tunne, mutta juuri tuollaisen kuvan blogin perusteella sinusta olen saanut. Olet siis pystynyt välittämään tekstien kautta aidon kuvan itsestäsi. :)
  Ansku

  VastaaPoista
 2. Tää on super hyvä ja hauska idea. Vois tehdä itsekin omaan blogiin. 🙌🏼👍🏻 Hauska lukea millaisia olettamuksia ja miten ne pitää paikkansa. Aika oikean kuvan ihmiset on kyllä susta saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä kiva kuulla millaisen kuvan on saanut välitettyä muille ja nyt tuntuu hyvältä, että olen pystynyt näin hyvin tuomaan aitoa itseäni blogin kautta esille <3

   Poista
 3. Mie oon saanut siusta blogin perusteella juurikin samanmoisen kuvan - empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen, josta huokuu tiettyä herkkyyttä. Älä muutu! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania olettamuksia ja kaikki on sellaisia, jotka voisin itsekkin kirjoittaa sinusta :)

  VastaaPoista
 5. Itsekkin toisinaan mietin että tekisinkö tämmöisen itsekkin. Tätä on mukava lukea ja jollain tapaa inspiroi

  VastaaPoista
 6. Mekään emme ole koskaan tavanneet, mutta aivan olettamuksien kaltaisen kuvan sinusta itsekin olen saanut :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja nää oletukset ja aika monessa on osuttu kyllä oikeaan. Olen itsekin saanut sinusta sellaisen kuvan, että olet vahva ja osaat asettua toisen asemaan. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista