SOCIAL MEDIA

maanantai 13. tammikuuta 2020

Blogillani vihdoin oma domain


Kaupallinen yhteistyö:

Vihdoin! Blogini sai oman verkkotunnuksen, eli domainin ja blogini löytyy nykyään osoitteesta www.artlilykristin.fi. Toki myös pääset vanhasta osoitteesta ohjautumaan sivuilleni, joten ei huolta. Oma domain on ollut jo pidemmän aikaa haaveena, mutta aiemmin en ollut kuitenkaan ehtinyt kunnolla edes perehtymään asiaan. En tiedä miksi, mutta olin olettanut sen olevan vaikeampaa kuin se sitten olikaan. Arki on todella hektistä ja kalenteri täyttää aina uusista projekteista, joten tämä domain asia oli jäänyt hieman taka-alalle.

Sain muutama päivä sitten, kuin tilauksesta mahdollisuuden päivittää blogini domainin ja vieläpä todella helposti. Nyt sain vihdoin tämän haaveen toteen yhdessä www.zoner.fi kanssa. Zoner on verkkotunnuslain mukainen virallinen verkkotunnusvälittäjä, joka rekisteröi ja hallinnoi kotimaisia .fi-verkkotunnuksia puolestasi.


Nyt blogini osoite on lyhyempi ja helpommin muistettava, sekä tietenkin ammattimaisempi. Kaikki muu pysyy blogissa täysin ennallaan, siitä ei tarvitse olla huolissaan. Vanhalla osoitteella pääsee edelleen sivuillesi, joten lukijat eivät pääse eksymään, eikä siten tarvitse pelätä myöskään "lukija katoa". Zoner antaa todella selkeät ohjeet ja auttaa, mikäli jokin asia tuottaa päänvaivaa. Tämän helpommaksi ei enää voisi mennä. Kannattaa ehdottomasti tutustua, mikäli oma domain kiinnostaa!6 kommenttia :

 1. Itse olen asiaa pohtinut, mutta vielä on jäänyt ajatuksen tasolle tuo oma domain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tiedän kuinka helposti se käy, niin uskallan suositella. :D <3

   Poista
 2. Valtavasti paljon onnea omasta domainista :)

  VastaaPoista
 3. Zoneria monet taitavat käyttää. Me aloitimme omalla domainilla jo yli 15 vuotta sitten ja sen myötä käytämme edelleen Planeetta Internetiä, jolla silloin aloitimme, Hyvää palvelua sieltäkin on saanut :-)

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans ollut jo hetken aikaa oma domaini, ja se sai blogin tuntumaan jotenkin vielä enemmän omalta :)

  VastaaPoista