SOCIAL MEDIA

keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Maalauksiani esillä YlöjärvelläTämä onkin tämän vuoden ensimmäinen postaukseni. Aiemmin jo kirjoittelin maalauksistani ja siitä, että mahdollisesti myös pientä näyttelyä olisi suunnitelmissa. Nyt muutama päivä sitten vein maalauksiani Ylöjärven Kauppakeskus Elo:n taidekäytävälle. Siellä on nähty maalauksiani myös aiemmin, suunnilleen pari vuotta sitten viimeksi.

Osa maalauksista on näkynyt myös blogissani sekä somekanavissani, mutta joukossa on myös täysin uusia. Näiden akryylimaalausten sarjaan tuli vielä yksi lisää hieman ennen näyttelyä.

Mukana on myös jotain aivan uutta. Olen todella hurahtanut myös mustemaalaukseen ja niitä on myös nyt muutama nähtävillä ensimmäistä kertaa.
Tämä on sarjan uusin ja vielä aeimmin esittelemätön. Harmillista, että maalausten kultainen osuus näkyy niin huonosti, eikä oikein erotu edukseen näin kuvien välityksellä. Tyyli on sama kuin muissakin, näissä maalauksissa.

Suurin innoittaja näihin on ollut luonto. Vai mitä sinä näet?Vastakkaisella seinällä on sitten mustemaalauksiani. Niissä on myös kultaisia yksityiskohtia, jotka välkehtii valossa. Nekin on todella vaikea saada kuvatuksi.Teokset on nähtävillä Ylöjärvellä, Kauppakeskus Elo:ssa tammikuun loppuun asti.
Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, laita ihmeessä viestiä, blogissa tai somessa.

Mahtavaa alkanutta uutta vuotta!

15 kommenttia :

 1. Onnittelut hienoista töistä! Erittäin mielenkiintoisia ja minä kyllä näen niissä paljon luontoon liittyvä. Mustemaalaukset ovat unenomaisia ja pidän niiden värisävyistä. Kauniita. Olet taitava!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä. Tykkäsin erityisesti alun töistä paljon. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka upeita teoksia, voisin ottaa minkä tahansa noista omalle seinälleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko näitä sun taideteoksia muuten myynnissä jossain? :)

   Poista
  2. Kiitos paljon Mira. <3 Myyn suoraan näyttelyiden päätteeksi tai ihan "postitan" vakuutettuna, jos asuu pidemmällä. :)

   Poista
 4. Ihania teoksia! Uskon, että kulta tuo niihin kiinnostavasti valoa, vaikkei se kuvista parhaalla tavalla välitykään. Teoksiasi voisi olla näkyvissä suuremmissakin kaupungeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta. <3 Tampereella on myös paristi ollut teoksiani esillä. :)

   Poista
 5. Aivan mahtava juttu tämä :) Mikään ei ole niin hienoa, kuin se, että saa omille töilleen näkyvyyttä :)

  VastaaPoista
 6. Kauniilta ja kiinnostavalta näyttää, mitä tältä kännykän näytöltä pystyn tihrustamaan. Olisipa mielenkiintoista päästä näkemään näitä oikeasti. Asun vain harmillisen kaukana. Kullan kimallus on mulle mieleen. Tuommoinen taidekäytävä ostoskeskuksessa kuulostaa hienolta idealta. Tuo taidetta arkeen niillekin, jotka eivät taidenäyttelyissä käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. <3 On kyllä hienoa, että töitä saa esille ihan tavanomaisiinkin paikkoihin. :)

   Poista
 7. Huikean upeita! Onneksi olkoon hienosta näyttelystä

  VastaaPoista