SOCIAL MEDIA

maanantai 17. helmikuuta 2020

Blogi 3 vuotta


Päivälleen kolme vuotta sitten kirjoitin elämäni ensimmäisen blogipostauksen. Se oli sellainen todella lyhyt teksti, jossa hieman esittelin itseäni ja millaista blogia tulisin kirjoittamaan. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten blogia "pitäisi" kirjoittaa. En ollut koskaan edes lukenut tai seurannut blogeja.

Ehkä mietitte mistä kummasta sitten sain edes idean perustaa oman blogin. Tuohon aikaan maalasin paljon, pidin näyttelyitä ja julkaisin kuvia teoksista facebook sivullani Art LilyKristin I M.Hartikainen. Törmäsin muutaman kerran aloituksiin, joissa yrittäjät olivat perustaneet blogin työnsä ohelle. Blogeissa he kertoivat millaisia heidän työpäivänsä ovat ja raottivat hieman verhoa työnsä takaa.

Perustin tämän blogin alunperin siis kertoakseni maalauksesta ja maalauksistani. Nopeasti mieleeni tuli kuitenkin paljon eri aiheita, joista haluaisin kirjoittaa. Ennen kuin blogi edes lähti kunnolla vauhtiin oli aihe vaihtunut jo perhe ja lifestyle keskeiseksi. Toki joukussa on vieläkin postauksia taiteestani, mutta hyvin harvakseltaan.

Moni on myös kysynyt blogini nimestä, mikä tarina on sen takana? Art viittaa tietenkin taiteeseen, Lily viittaa edesmenneeseen tyttäreeni, joka on nimeltään Lumi-Lilja. Kristin on minun sekä jokaisen tyttäreni nimessä joko toisena tai kolmantena nimenä. Blogin nimeä en kuitenkaan lähtenyt vaihtamaan vaan se on säilynyt alkuperäisenä tämän koko kolmen vuoden ajan vaikka aihepiiri muuttuikin melkein heti kättelyssä.

Blogi ja some on avannut paljon uusia ovia ja olen saanut tutustua moniin ihaniin ihmisiin. Olen saanut näiden kautta myös uusia ystäviä, mikä on aivan mahtavaa. Olen näidän kolmen vuoden aikana kehittynyt kirjoittamisen ja kuvaamisen suhteen. Paljon olen oppinut ja paljon on vielä opittavaa. Parasta ehkä onkin, että aina voi kehittyä lisää ja oppia jotakin uutta.

Olisi mukava kuulla ketä siellä ruudun toisella puolella on, sekä miten ja milloin sinä olet tutustunut blogiini?

Kiitos kaikille lukijoille ja seuraajille, yhteistyökumppaneille, sekä vanhoille ja uusille tuttavuuksille. Ilman teitä tämä ei olisi yhtä ihanaa. ♡

4 kommenttia :

 1. Paljon onnea blogille! <3 Itse olen Facebookin ryhmien kautta tainnut tänne löytää tieni :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea kolmevuotiaalle :). Facebookin kautta olen minäkin tänne blogiisi löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Onnea 3-vuotiaalle! Olipa kiva lukea tarina nimen takaa. Olen löytänyt blogiisi muistaakseni facebook-ryhmän kautta.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea 3-vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista