SOCIAL MEDIA

torstai 13. helmikuuta 2020

Harmaata hiuksiin + ALEKOODI


Kaupallinen yhteistyö / Ambassador:

Jälleen vierähti tovi viimeisimmästä kampaamo käynnistä, mutta nyt eilen pääsin istahtamaan jälleen Tik Salongin penkkiin. Toiveena oli harmaampi sävy hiuksiin ja latvojen leikkaaminen. Päädyttiin myös sellaiseen ratkaisuun, että jätetään tyvikasvu ja laitetaan siihen hieman raitoja, jotta raja ei kuitenkaan olisi niin palkkimainen. Kun oma hius taas kasvaa lisää, se sekoittuu paremmin värjättyyn hiukseen, eikä ole niin silmiin pistävä. Tämä on kyllä hyvä ratkaisu koska hiusten värjäysväli venähtää itselläni aina aika pitkäksi.Lopuksi hiukset sävytettiin kauttaaltaan harmaammaksi ja tietysti Olaplex oli mukana näissäkin värjäyksissä. Jälleen saatiin taitettua epätoivottua keltaisuutta hiuksista ja värikin on harmaampi kuin koskaan aiemmin, tykkään. Se on myös aina ihanaa, että hiukset tuntuvat parempi kuntoisilta käsittelyjen jälkeen kuin ennen käsittelyjä, kiitos Olaplexin. Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat vierekkäin.


Kiitos Tiina jälleen ihanista hiuksista!

Sain myös ALEKOODIN teille lukijoilleni ja seuraajilleni.
koodilla: HARTIKAINEN20 saatte -20% kaikista kampaamopuolen palveluista 12.3.2020 asti. Riittää, että varaat aikasi päivämäärään mennessä. Mikäli varaat ajan nettiajanvarauksesta, laita koodi viestikenttään. Soittaessa mainitse koodi ajanvarauksen yhteydessä.

Tik Salonki
Näsilinnankatu 24,
33210 Tampere 
045 2131901 
info@tik-salonki.net

4 kommenttia :

 1. Ihanat hiukset sinulle loihdittu :) Itsekin sain vihdoin varattua ajan kampaajalle, kun vaan pari viikkoa malttaisi odotella :D

  VastaaPoista
 2. Tuli hyvä tukka! Itse kyllä koitan peittää harmaata:) Ehkä ei pitäisikään!

  VastaaPoista
 3. Tulipahan upea väri. Voi, kun Tik-salonki on Tampereella, tuolla osataan taikoa hieno harmaa sävy.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaunis väri :)

  Anna/kello neljän aamukahvi

  VastaaPoista