SOCIAL MEDIA

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Hiihtoloma


Meillä on ollut tämä viikko hiihtolomaa ja tänään on viimeinen päivä menossa. Alkuun ajattelin, että olisi kiva tehdä jokin pieni reissu, mutta päätimme kuitenkin jäädä ihan tänne kotikulmille. Parin ensimmäisen päivän jälkeen loma tuntui jo niin mukavalta, koska nyt on voitu nauttia aikatauluttomuudesta. Ei ole kiire minnekään.

Viikkoon on mahtunut kuitenkin kaikenlaista mukavaa. Ystäviä, niin omia kuin lastenkin. Ensimmäistä kertaa meillä oli vanhimman neidin ystävä yökylässä. Oma ystäväni kyläili meillä pitkästä aikaa, yleensä olemme tavanneet Tampereen puolella.

Myös meidän Lily koira sai saman rotuisen Lunan (kuvissa) kaverikseen, kun vanhempani vierailivat meillä nyt viikonloppuna.


Tänä vuonna ei hiihtolomalla päästykään laskemaan mäkeä tai luistelemaan, kun ei sitä talvea kunnolla sitten edes tullutkaan. Olin jo syksyllä haaveillut pitkistä lenkeistä koiran kanssa järven poikki ja ihanan lumisessa metsässä. Olisi ollut ihana mennä lasten kanssa myös lumiselle metsäretkelle ja ottaa eväät mukaan. Voihan sinne ilman luntakin onneksi mennä.

Etenkin meidän esikoinen on harmissaan, ettei tänä "talvena" ole päässyt kuin ihan muutaman kerran jääkentälle pelaamaan kiekkoa. Toivotaan, että jos ei tänä talvena, niin ensi talvena tulisi oikea talvi. Kunnon pakkaset ja paljon lunta.


Ihanaa alkavaa uutta viikkoa!4 kommenttia :

 1. Onpa suloisia koiruleita! <3 Kyllä noiden kanssa hiihtoloma kuluu varmasti mukavasti!

  VastaaPoista
 2. Niin ihana tirppa tämä karvakorva <3

  VastaaPoista
 3. Täällä alkoi juuri hiihtoloma ja lomalaisten iloksi saatiin hieman lisää luntakin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana haukku <3. Mekin vietettiin hiihtolomaa kotioloissa. Harmi kaikkien lasten puolesta tuo lumettomuus, onneksi voi keksiä kaikenlaista muuta puuhaa.

  VastaaPoista