SOCIAL MEDIA

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Vappu kotona


Tänä vappuna ei mentykään perinteiselle vappupiknikille, vaan pysyimme kotosalla.
Jo monen vuoden ajan tosiaan olemme käyneet perheen kanssa vappuisin piknikillä, jossa meillä on ollut mukana mansikoita, simaa, viinirypäleitä ja omatekemiä munkkeja. Tänä vuonna meiltä jäi myöskin munkkien paistaminen kokonaan ja meillä oli tarjolla erilaisia kaupan munkkeja. 

Instagramissa seuranneet ovatkin nähneet, että meillä on ollut maalausta kotona jo useamman päivän ajan, joten osa vapustakin meni seiniä maalatessa. Siksi myös ne munkitkin jäi paistamatta. Meillä on projektina maalata kaikki asunnon seinät.


Vappapallot kuitenkin kuului perinteisesti myös tähän vappuun. Vappupallot tytöille toi minun vanhemmat. Tytöt toivoivat yksisarvispalloja ja molemmille samanlaiset. Esikoinen ei ole enää muutamaan vuoteen palloista enää niin välittänyt, joten hän sai muuta tuliaisiksi. Maalaamisen ohella meidän vappuun kuului yhteinen aika perheen kanssa, pari lasten elokuvaa, hodareita ja herkkuja. Ulkoilua takapihalla ja leikkiä.


Miltä teidän vappu näytti tänä vuonna?

Aurinkoa uuteen viikkoon!


facebook:4 kommenttia :

 1. Itse pähkäilin vappupallon ostamista neidille, mutta totesin ihan perinteisen puhallettavan ilmapallon antavan tarpeeksi riemua niin jätin nuo sitten vielä ensi vuoteen :D

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole vuosiin enää hankittu vappupalloja. Vappuhuiskat tein ja ne riitti hyvin.

  VastaaPoista
 3. Meillä taisi olla eka vuosi, kun vappupallot jätettiin hankkimatta. Nuorin on 6-vuotta. Munkkeja tehtiin. Se kävikin helposti, kun 10-vuotias teki taikinan ja mies paistoi. Yleensä meillä on ystäväperhe vappuna. Tänä vuonna oltiin oman perheen kesken.

  VastaaPoista
 4. Vappu syötiin tippaleipiä ja simaa ihan kotosalla perheen kesken. Ulkoiltiin koiran kanssa
  ja muuten vain oltiin. Mantan lakitus ja JVG keikka katseltiin virtuaalisesti - molemmat
  erittäin onnistuneita. Ehkä ensi vuonna sitten taas erilainen vappu :)

  VastaaPoista