SOCIAL MEDIA

lauantai 25. heinäkuuta 2020

Lomalla Pohjanmaalla osa 1/2. Kohteena Power Park.


Kaupallinen yhteistyö:

Reilu viikko sitten matkasimme Power Parkiin, jossa emme olleet vielä koskaan aiemmin käyneet. Power Park sijaitsee Pohjanmaan Alahärmässä keskellä lakeuksia. Lähdimme matkaan heti aamusta ja suunnitelmissa olikin viettää huikea päivä huvipuistossa, jonka jälkeen yöpyisimme Seinäjoella. Huvipuistot ovat meille joka kesäinen suosikkikohde vähintäänkin kerran. Nyt oli mukava päästä kokemaan myös meille täysin uudenlainen huvipuisto. Matkamme tänne kesti hieman alle kolmisen tuntia ja melkein heti menimmekin syömään koska kaikilla oli nälkä pitkän ajon jälkeen.

Valitsimme ruokailu paikaksi Ravintola Skaalan ja sen toisessa kerroksessa sijaitsevan pizza buffetin, jossa on tarjolla paljon erimakuisia pizzoja sekä kattava salaattipöytä. Lisäksi tarjolla on myös mm. lihapullia ja kananugetteja. Jokainen sai hyvin vatsansa täyteen.



Ruokailun jälkeen aloitettiin kevyemmistä laitteista. Muutama lastenlaite ensin ja sitten mentiin koko porukalla ihailemaan maisemia maailmanpyörän kyytiin. Meno oli rauhallinen, mutta silti vatsan pohjaa kutkuttava, oltiin kuitenkin aikas korkealla.

Valitsimme sellaisia laitteita ensimmäisten joukkoon, jollaisissa lapset eivät vielä koskaan ole päässyt käymään. Niitä olikin monia ja ihan jokaista ei ehditty tämän yhden reissun aikana kuitenkaan kokeilemaan, mutta sitten jää hyvin seuraavaankin kertaan.






Tänä vuonna minulle tuli ensimmäistä kertaa ikinä sellainen jännitys päälle, että jouduin "pakottamaan" itseni joihinkin laitteisiin. Esimerkiksi taustalla näkyvä Fiesta Mexicana on perinteinen keinukaruselli, MUTTA nousee parhaimmillaan 30 metrin korkeuteen.
Laite tuntui todella hurjalta, kun kuitenkin istuttiin vain penkillä ja noin hurjan korkealla.








Lion King oli ainakin yksi kuopuksen suosikeista ja tuosta hymystä sen varmaan pystyi jo arvatakin. Tässä tulikin käytyä muutamankin kerran. Toinen suosikki oli Balloon Tower jonka kuumailmapallon muotoiset vaunut nousevat 12 metrin korkeuteen ja niitä voi itse pyörittää ympäri.













Tämän vuoden uutuuslaite Power Parkissa on Pitts Special vuoristorata, joka alkaa hitaalla, mutta hurjalla nousulla pystysuoraan ylös 43,3 metrin korkeuteen. Tornin huipulta vaunu syöksyy 85-asteen kulmassa kohti maata vauhdin kiihtyessä välittömästi 100 kilometrin tuntivauhtiin.

Meidän poika on ollut nyt muutaman vuoden sen pituinen, että hän pääsee laitteeseen kuin laitteeseen. Hän pitää myös huolen siitä, että äitikin kokee edelleen kaikki hurjimmatkin laitteet ja tottakai äiti lähtee, kun poika pyytää.

Nousu tuntui pieneltä ikuisuudelta, varmaankin koska jännitys oli todella suuri ja nousu oli se mitä varmaan eniten pelkäsin. Toivottavasti muut eivät olleet kovin pahoillaan kiljumisestani. Tämä oli todella kokemisen arvoinen ja uskaltaisin uudelleen, ainakin nyt uskoisin niin.



Koko perhe viihtyi hyvin ja heti lähtiessä lapset jo kyselivät milloin voidaan tulla uudelleen.
Päivä oli upea myös sään puolesta. Vaikka välillä oli hieman pilvistä, ei kuitenkaan satanut ja lämmintä oli. Päivän päätteeksi hyppäsimme autoon ja jatkoimme matkaa Seinäjoelle. Sinne oli matkaa alle tunnin ja yövyimme siellä. Näin paluumatka kotiin ei tuntunut niin pitkältä. Seuraavassa postauksessa ollaan sitten Seinäjoella.

Kiitos hurjan hauskasta päivästä Power Park
tulemme varmasti uudelleen!











8 kommenttia :

 1. Tuolla ei olla koskaan oltu ja mun lapset eivät niin paljoa enää edes halua mennä tämän tyyppisiin paikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei taida olla ollut sellaista vaihetta elämässä etten olisi huvipuistossa tykännyt käydä. Toivottavasti omat lapset jaksaa lähtee ja ottaa äidin mukaan myöhemminkin. :)

   Poista
 2. Itse en ole tuolla koskaan käynyt, ehkä vielä joku vuosi neidin kasvaessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa ehdottomasti poiketa joskus täällä. Ihan huikee paikka! :)

   Poista
 3. WOW mikä paikka! Olen kuullut kyllä Power Parkista mutta en ole koskaan käsittänyt, että se on näin iso. Ihan varmasti lapset ovat olleet ihan innoissaan tuolla. Heidän kasvoistaan kyllä paistaa intoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään ollut ajatellut, että paikka tosiaan on näin valtava. Mennään kyllä ehdottomasti vielä uudestaankin. :)

   Poista
 4. Olen pari kertaa käynyt cartingia ajamassa mutta huvipuiston olen skipannut! Paikka on kyllä vierailemisen arvoinen!

  VastaaPoista