SOCIAL MEDIA

maanantai 6. heinäkuuta 2020

Rentoudu mukavasti riipputuolissa keinutellen.


Kaupallinen yhteistyö:
Preeco

Ilmat on hieman viilenneet kesäkuun helteistä, mutta ei anneta sen lannistaa. Nautitaan kesästä täysillä ja otetaan ilo irti pienimmistäkin auringon pilkahduksista. Kesää olemme viettäneet tähän asti ihan tässä kotipuolessa ja aiemmin olenkin maininnut, että olemme panostaneet omaan pihaan enemmän kuin aiempina kesinä.

Halusimme pihaan vielä jotain rentouttavaa ja mukavaa. Mikä olisi ihanampi, kuin riipputuoli, jossa köllötellä. Lasten mielestä nämä on kuin pesiä, joissa on mukava levähtää leikkien lomassa.Preeco :n valikoimasta löysimme meille juuri mieleiset polyrottinkiset riipputuolit. Polyrottinki on suosittu materiaali puutarhakalusteille. Se on todella säänkestävä ja myös helppo puhdistaa. Puhdistukseen voi käyttää siihen tarkoitettua pesuainetta tai sitten ihan vain sippuavettä.

Keinun teräsrunko on tukeva ja pitää keinun takuuvarmasti paikoillaan. Keinua ei tarvitse asentaa kiinteästi paikoilleen, joten sitä voi helposti siirtää tarpeen tullen. Korkeutta on helppo säätää kiinnitysketjun lenkkien avulla.

Keinussa on myös aivan ihanat ja todella muhkeat istuinpehmusteet. Voiko enää rennommin ottaa. Tuolit tulevat olemaan käytössä varmasti pitkälle syksyyn.
Ihanaa alkanutta uutta viikkoa!4 kommenttia :

 1. Mä niiiiin haaveilisin juuri tuollaisista tuoleista itsellekin! <3

  VastaaPoista
 2. Voi että mä oon haaveillut tämmöisistä, näyttää niin mukavilta! 😍

  VastaaPoista
 3. Näyttää mukavilta! Helteitä on kyllä ikävä! Tänään meinasin hakea viltin istuessani hetken ulkona teetä juoden.

  VastaaPoista
 4. Noi on kivoja ihania kesäpesiä, mutta olen vetänyt kyllä kaksi kertaa myös nurikin :D

  VastaaPoista