SOCIAL MEDIA

maanantai 4. tammikuuta 2021

Uusi vuosi, uusi alku?


Vihdoin vuosi on vaihtunut. Jotenkin aina vuoden vaihteessa tuntuu, kuin kaikki alkaisi puhtaalta pöydältä, uudet suunnitelmat ja mieli avoinna. Tavoitteita löytyy tällekin vuodelle, mutta ne saavat kulkea ihan omalla painollaan ilman sen suurempaa stressiä. 

Vaikka edellinen vuosi sotki suunnitelmat monilta osin, nyt ne ovat ehkä entistä selkeämmät tänä vuonna. Kulunut vuosi vahvisti monia asioita elämässä ja samalla myös muistutti niistä tavallisista asioista, jotka olivat jo entuudestaan hyvin. Monesti arjessa alkaa pitämään tiettyjä asioita itsestäänselvyytenä. Kun maailman tilanne on vienyt osan siitä, voi huomata jälleen mistä voisi olla oikeasti kiitollisempi.

Joistakin asioista osaa olla kiitollinen vasta, kun sen menettää. Yritetään muistaa jatkossakin ne pienet tärkeät asiat arjessamme ja olla kiitollisia myös niistä.

Viime vuosi oli myös otollista kasvun aikaa. Vaikka vuosi oli henkisesti vaikea, sain kokea vastapainona myös eheytymistä ja suurta helpotusta. 
Toivon, että uusi vuosi on uusi alku niille asioille, mitkä jäivät kuluneena vuotena toteutumatta.

Katso taaksesi ja kiitä.
Katso ylöspäin ja usko.
Katso ympärillesi ja rakasta.♡

Hyvää uutta vuotta 2021!
10 kommenttia :

 1. Ihanaa tulevaa vuotta 2021 sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 2. Onpa upea mekko! Ihanaa alkanutta vuotta 😊

  VastaaPoista
 3. Moikka! On harvinaisen upea mekko! Eikä mielestäni mikään mauton pikkupaljettimekko. Saanko uteliaisuudesta kysyä, missä olet viimeisen kuvan ottanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. <3 Tämä viimeinen kuva on otettu Ylöjärvellä, vanhan betonitehtaan pihassa. Mukavaa tätä vuotta 2021!

   Poista
 4. Toivotaan todella, että korona ei enää leimaisi koko vuotta 2021!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja rakkauden täyteistä alkanutta vuotta myös sinne! :) Tuo lopun muutaman lauseen quote tms miksi sitä voi kutsua on kyllä tosi osuva! <3

  VastaaPoista