SOCIAL MEDIA

torstai 22. huhtikuuta 2021

Tatuointi tyttären muistolle

Tatuointia olin miettinyt jo varmaan 15 vuotiaasta lähtien, mutta en sitten koskaan vienyt ajatusta sen pidemmälle. Mieli muuttui ja aiheet vaihtuivat vuosien varrella kuvien suhteen. Kun vuonna 2014 menetimme tyttäremme, vahvistui ajatus tatuoinnista. Siitä lähtien asia pyöri mielessäni enempi ja vähempi, aina kun oli aikaa. Etsin kauan tatuoijaa, jonka tyyli vastaisi sitä mitä halusin. En halunnut kiirehtiä.

Mielessäni oli myös erilaisia vaihtoehtoja, ja päädyin liljan kukkaan, hänen nimensä mukaisesti. Valkoiset liljat ovat myös symboloineet meille nimeä, Lumi-Lilja. Mietin pitkään ja tarkoin yksityiskohtia myöden millainen kuvan tulisi olla. Löysin muutama kuukausi sitten juuri minun kuvalle täydellisen tekijän Tampereelta.

Päätin kuitenkin ottaa samalla kertaa sitten yhteensä kolme tatuointia. Toinen tatuoinnesta on teksti, joka muodostaa ristin. Sanalla "faith" on useampi merkitys itselleni. Se kuvastaa uskoa jälleennäkemiseen, uskoa itseensä, uskoa elämään, uskoa, että kaikelle tapahtuneelle on tarkoitus. Halusin kuvan ranteeseen, josta näen sen helposti ja voin jo nyt sanoa, että sillä on voimaannuttava merkitys itselleni.

Kolmas tatuointi on minun ja mieheni hääpäivä roomalaisin numeroin. Tätä mietin muutaman vuoden ajan. Elämäni on muuttunut paljon, kun tapasin mieheni uudelleen aikuisiällä. Olemme kokeneet paljon rankkoja vastoinkäymisiä yhdessä, mutta myös paljon hyviä asioita. Olen oppinut itsestäni todella paljon meidän yhteisien vuosien aikana, mikä on muuttanut elämääni kohti parempaa. Hän on ollut suurena tukena ja on sitä edelleen. Vaikka joskus päätyisimme erilleen, ei asia siitä miksikään muutu, joten en katuisi kuvaa missään nimessä.

Tatuointien tekemisestä on nyt noin kuukausi ja olen niin iloinen, että sain nämä vihdoin iholle. Vielä olisi pari kuvaa, jotka haluaisin ottaa.

Onko sinulla tatuointeja ja onko niiden takana jonkinlainen tarina tai tarkoitus?
5 kommenttia :

 1. Muistotatuoinnit ovat herkkiä, itsellänikin on.

  VastaaPoista
 2. Kaunis postaus❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Minusta on kiinnostavaa kuulla tarinoita ihmisten tatuointien takaa. Kiitos, kun kerroit omista tatuoinneistasi. Itseltäni ei löydy tatuointeja.

  VastaaPoista
 4. Ihana kun jokaiselle kuvalle on oma merkityksensä! :) Oletko miettinyt muidenkin lapsien ikuistamista iholle? :)

  VastaaPoista
 5. Löytyy tatuointi, jolla on tietynlainen merkityksensä. :)

  VastaaPoista