SOCIAL MEDIA

tiistai 23. marraskuuta 2021

Hääjärjestelyt etenee


Hääjärjestelyt etenee. Kirkko ja juhlapaikka on varattu, ja hääpukukin on nyt päätetty. Vielä on paljon tekemistä ja ajatuksia sitäkin enemmän. Häissämme on teemavärit ja tietynlainen tyyli, jota en nyt selkeästi osaa lokeroida mihinkään tiettyyn kategoriaan, mutta jotain tyylikästä, rentoa ja simppeliä se pitää sisällään.  

Olen tehnyt listaa(montakin) asioista mitä kaikkea haluamme, mutta jälleen ajatukset harhailee ja huomaan usein miettiväni kaikkea vähän päällekkäin. Näin käy todella usein, kun olen tekemässä jotain, mistä todella nautin. Rakastan suunnitella juhlia, ja kun ideoita alkaa tulvia mieleen, se voi toisinaan olla yhtä päänsisäistä kaaosta. Paljon käytän suunnittelun apuna myös piirtämistä, jolloin kokonaisuus on helpompi hahmottaa ja toimii ainakin itselläni hyvin.

Juhlapaikan somistaminen on ollut viime aikoina erityisesti mietinnässä. Haluan ensisijaisesti käyttää somisteiden vuokrausmahdollisuutta, näin somisteet pääsevät omien juhlien jälkeen taas jonkun toisen juhlia koristamaan. Nyt mietinkin miten saisin tilasta sopivasti somistetun. Haluan pitää kaiken mahdollisimman simppelinä, mutta kuitenkin tyylikkäänä. Myös juhlatila on luonteeltaan sellainen, ettei sitä mielestäni tarvitse liiaksi laittaa vaan se on jo itsessään meidän tyyliin täydellinen. Luulen, että itse tilaan tulee vain jonkinlainen juhlavampi valaistus ja somisteet tulevat lähinnä pöytiin. Näin olen ainakin toistaiseksi ajatellut.

Hääpäivän kukat olen ideoinut jo aika pitkälle, värien ja tyylin osalta. Vielä pitää miettiä kukkavalinnat ammattilaisen kanssa, jotta voimme varmistua, onko toivomiani kukkia saatavilla juuri siihen vuodenaikaan. Tietenkin haluan vielä kuulla ammattilaisen näkemyksen ja ehdotukset kukkien suhteen.

Tällä viikolla meillä on tiedossa myös hääkakun suunnittelupalaveri ja siitä meillä onkin selkeä visio, tai ainakin kakun ulkonäön suhteen. Kakkuun tulee kerroksia, se on pinnaltaan valkoinen, mihin tulee koristeeksi aitoja kukkia väriemme mukaan, sekä lehtikultaa. Samalla saamme maistella erilaisia pohja-ja täytevaihtoehtoja, joista valitsemme meille mieluisimmat. Kakun kaveriksi suunnittelemme vielä jotain muutakin makeaa tarjottavaa. 

Kirjoittelen lisää ja yksityiskohtaisemmin, kunhan visiot tästä vielä selkenee.♡4 kommenttia :

 1. Rakastan itse juhlien suunnittelua. Se on itseasiassa varmaan parasta aina koko juhlassa! Sä osaat tehdä upeita somistuksia joten innolla odotan mitä kaikkea upeaa saat aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Ootko ikinä miettinyt alkavasi hääsuunnittelijaksi? :D en tiedä onko sellaisia Suomessa, kun en ole itsekään häitä oikeastaan järjestänyt. Meillä oli pieni vihkitilaisuus kakkuineen ja kahveineen. Ajattelin että 3v pidettäisiin juhlat, sitten piti pitää 5v hääjuhlat, tammikuussa tulee 8v joten olisi sitten 2vuotta aikaa suunnitella niitä 10v hääjuhlia, jospa jo sitten tanssittaisiin :D Miekään en koskaan käynyt sovittamassa hääpukua, lainasin serkkuni vanhaa pukua ja sain sen sitten lahjaksi, sekin odottaa tuolla kaapissa että koska pääsee tansseihin :D Olisi kiva nähdä niitä sun piirrustuksia ja odotan myös sun postausta sitten teidän kukista! 😍

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä kaikkea häät pitää sisällään.

  VastaaPoista
 4. Uu tykkään lukee paljon tälläsiä hääsuunnitelujuttuja, vaikka itellä ei tosiaan oo ajankohtainen koko asia varmaan moneen vuoteen mutta kiva että kirjoitat!
  Ootko miettinyt haluatteko häihinne kuvaajaa, tai haluutko että häät videoidaan muistoksi?

  Tunnelmallista ensimmäistä adventtia!🕯️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista