SOCIAL MEDIA

perjantai 5. marraskuuta 2021

Unelmien hääpukuPostaus sisältää mainoslinkkejä

Edellisessä postauksessa kerroinkin päätöksestämme uusia vihkivalamme ensi vuoden helmikuussa. Mietin paljon millaisen hääpuvun haluaisin ja mistä sellaisen löytäisin. Selasin nettiä, mistä löysinkin Lavemin verkkokaupan ja ilokseni huomasin, että heillä on myös kivijalkaliike Tampereella. Varasin myymälään sovitusajan ja sainkin ajan jo heti seuraavalle päivälle.

Tämä oli ensimmäinen kerta ikinä, kun sovitin hääpukuja vaikka tosiaan naimisissa olenkin. Kun menimme naimisiin, minulla oli tavanomainen, polvipituinen, juhlamekko. Nyt olenkin haaveillut sellaisesta mikä olisi täysin päinvastainen, koristeellinen yläosa, muhkea alaosa ja pidempi helman pituus.

Saavuin myymälään ennalta varaamalleni sovitusajalle ja kävimme läpi toiveitani hääpuvun suhteen. Lavemin Katrin on suunnitellut hääpukuja jo 21 vuotta ja hänen uusin mallistonsa oli juuri sopivasti saapunut myymälään ja pääsin niitä sovittamaan. Ensimmäisestä pukuvaihtoehdosta lähtien, jokaisessa puvussa yhdistyi kaikki toiveeni. Tiesin heti, että oikea puku tulisi löytymään aivan varmasti.

 Aiemmin hieman jännitin, että miltä haaveilemani pukumallit näyttävät päälläni ja miten hyvin ne lopulta istuisivat juuri minulle. Sitäkään ei enää tarvitse murehtia, sillä Lavem muokkaa pukuja monin eri tavoin, jotta saisit juuri sen sinulle täydellisen ja istuvan puvun. Muutoksia, joita puvuille tehdään on esimerkiksi helman pituuden muuttaminen, hihojen lisääminen tai poistaminen, mekon mittoja voidaan kaventaa tai laventaa, poistaa tai lisätä olkaimet. Mahdollisuuksia on paljon ja kokoja puvuista löytyy 30-64.

Sovituksen päätteeksi sain neuvon pohtia rauhassa vielä kotona ennen lopullista päätöstäni. Minulla on ollut kaksi vahvaa suosikkia, mitkä ovat malliltaan aika samanlaiset. Molemmissa on muhkea helma ja koristeellinen yläosa. Kuitenkin niissä on eroja pitsikuvioinnissa, pääntiessä ja helman koristeluissa. Molemmat puvut on niin täydellisiä, että päätöksen teko on ollut vaikea. Ensi viikolle olen kuitenkin jo varannut ajan sovitukseen, jossa päätetään muutoksista, jotka valitsemaani pukuun tehdään.

Seuraavat neljä kuvaa ovat yhdestä suosikki puvustani. Jos päätyisin tähän pukuun, olen miettinyt, että muuttaisinko pukua niin, että siinä olisi vain olkaimet ilman pitkiä hihoja? Olen ajatellut käyttää myös huntua, jossa on pitsireunus, joten mietin olisiko pitsiä tällöin liikaa? Vai voiko pitsiä edes olla liikaa?

Huntuihin on kuitenkin mahdollista saada reunus juuri siitä pitsistä, mitä on käytetty myös mekossa.Puvun takana on todella kaunis napitus ja nyöritys. Pääntien pitsinen piparkakkureunus on myös yksityiskohta, johon ihastuin heti. Puvussa on kaikki toivomani. Muhkea helma, koristeellinen yläosa ja vielä paljon enemmän.Tämä alla oleva kuva on toisesta suosikki puvustani. Yläosan pitsi on kuvioiltaan hieman suurempaa kuin ensimmäisessä puvussa ja pääntien reunus on erilainen. Puvun helmassa on upeat isot yksityiskohdat. Myös puvun sävy on hieman eri kuin ensimmäisessä puvussa.


Tässä myös muutama muu hääpuku Lavemin uusimmasta mallistosta, joita sovitin.

Mikä näistä on sun suosikki puku? 

Tänään starttasi Häämessut netissä ja myös Lavem on mukana. 
Innolla odotan mitä kaikkea ihanaa Häämessuilta löytyy.


Kuvat:


9 kommenttia :

 1. Tuo siun mekko on on kyllä aivan mielettömän kaunis! Etenkin etuosa on ihan hurjan ihanan näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä mekot on kyllä niin mieletömän kauniita ja nuo yksityiskohdat, voi että. Pitkään meni, että pystyin päättämään minkä valitsen. Niin paljon upeita vaihtoehtoja. <3

   Poista
 2. En kestä kuinka kauniita pukuja ja ihana tuo valkoinen talviponcho <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä. Tuo talviponcho on kyllä ihana lisä talvihäihin, täydentää ihanasti kokonaisuuden. <3

   Poista
 3. Vaikea valinta, kaikki ihania. Hunnun kanssa etenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kaikki niin upeita ja kyllä kestikin tovi päättää niistä vain se yksi. :D
   Tuo huntu on kyllä niin kaunis myös. <3

   Poista
 4. Tosi kauniita pukuja, ensimmäinen ehkä mun silmään ihanin! Tiedätkö, onko Lavemilla edelleen valokuvaaminen ehdottomasti kiellettyä? Ainakin sinä näköjään olet saanut kuvia ottaa. Mielestäni se on aika välttämätöntä ostopäätökseen tekemisen kannalta, harva päätöstä kuitenkaan liikkeessä tekee, vaan kotona kuvia vertaillen.

  VastaaPoista