SOCIAL MEDIA

torstai 13. tammikuuta 2022

Häiden kukat on nyt tilattu

 


Postaus sisältää mainoslinkkejä

Hieman ennen joulua kävimme mieheni kanssa Tampereella, härmälän rannassa sijaitsevassa kukkakauppa HopiaHipussa. Olimme hyvissä ajoin etukäteen miettineet häiden kukat. Olin etsinyt hääkimppuuni inspiraatiota mikä herättää itsessäni sen tunteen, että tämä on juuri sitä mitä haluan. Alkuun mielessäni oli vain hyvin neutraalit ja hyvin vaaleat sävyt, sellainen erittäin boheemi tyyli. Löysin kuitenkin useamman upean vaihtoehdon kimpun kukkavalintoihin ja tyyliin liittyen, mitkä miellyttivät silmää erityisen paljon, joten valitsin näistä jokaisesta vähän jotakin. Tyyli muuttui ja värit vaihtuivat osittain. Ihastuin todella paljon viininpunaisiin kukkiin, sillä se on jotenkin niin vahva ja voimaannuttava väri. Valitsin sävyiksi myös sitä vaaleaa nudea ja hyvin haaleaa vaaleanpunaista, sekä valkoista ja kontrastiksi jotakin tummaa. Tässä yhdessä valitussa kukkalajissa onkin upeasti valkoiset terälehdet, mutta todella tumma keskusta. Mitä tyylisuuntaan tulee, niin kimppu saa olla rento, sekä  epäsymmetrinen ja rönsyilevä.

Kukkien lopullinen valinta sai odottaa kuitenkin tähän asti, kun pääsimme Hopiahippuun katselemaan ja sommittelemaan kukkia. Hahmottaminen on itselleni hankalaa ellen näe sitä omin silmin. Halusin myös ehdottomasti kuulla ammattilaisen mielipiteen kukkavalintoihin ja koristeluun. Olin jo pidemmän aikaa etsinyt floristia, jonka tyyli on juuri sitä mitä itsekin haluan. Silloin voin myös luottaa, että saan varmasti juuri sitä mitä toivon.

Olin katsellut @hopiahippu instagramista kuvia ja joka ikinen kimppu oli niin upea, että tiesin tämän olevan se paikka, josta meidän hääkukat tilataan. Teija tekee todella näyttäviä kimppuja ja asetelmia.  Voiko tämän täydellisempiä enää ollakaan. 

Saavuimme sovittuun aikaan HopiaHippuun, jossa Teija otti meidät iloisesti vastaan. Alkuun kerroimme omia toiveitamme ja alusta asti Teija osasi tehdä ehdotuksia juuri meidän tyyliin sopivaksi. Melkein kuin olisi lukenut ajatukseni, koska olimme heti samalla sivulla ideoiden kanssa. Teija on todella helposti lähestyttävä, ystävällinen ja iloinen. Juuri sellainen, että jos mieli on maassa liikkeeseen mentäessä, niin ei varmasti ole enää sieltä lähdettyä. Aivan ihana.
Halusin kimppuun ja muihin häiden kukkiin jotain erilaista ja ei niin tavanomaista. Mitä erikoisempi sävy ja kukka, sen parempi. Hopiahipusta löytyikin niin upea ja kaunis valikoima juuri tällaisia, perinteisempien kukkien lisäksi. Näitä mixaten saan varmasti juuri sen täydellisen hääkimpun. Teimme kukkavalintoja ja kerroimme suuntaa antavan tyylin. Muutoin annoimme Teijalle vapaat kädet häiden kukkiin, koska todella voin luottaa hänen näkemykseen ja ammattitaitoon. Tiedän jo nyt, että ne tulee olemaan upeat.

Häiden suunnittelu on toisinaan todella stressaavaa ja juuri oikeiden toimijoiden etsintä voi viedä paljon aikaa, mutta se todella palkitsee. Nyt olen enemmän kuin onnellinen, että löysin Teijan ja HopiaHippu kukkakaupan. Enää meidän ei tarvitse stressata hääkukkien vuoksi. Voin olla täysin huoletta ja luottaa. Niin ihana tunne. Tässä Teijalla on joitakin kukkia, joita valitsimme hääkimppuun, miehen ja pojan vieheisiin sekä kukka-asetelmiin ja hääkakkuun. En malta odottaa, että nään kaiken valmiina. Silmät kostuu jo nyt, kun pelkästään ajattelen asiaa. Toivottavasti en pilaa meikkiäni hääpäivänä ihan täysin, sillä tulen itkemään varmasti useammankin kerran.


Kiitos Teija mahtavasta palvelusta ja ammattitaidosta.♡

Hopiahipun löydät verkosta osoitteesta: www.hopiahippu.fi/
Sekä Hopiahippu Instagram: @hopiahippu

Palaan vielä häiden jälkeen kukkiin, millaiset niistä lopulta tuli.♡

Millainen oli tai olisi sinun unelmien hääkimppu?


 10 kommenttia :

 1. Mun unelmien hääkimppu olisi sellainen, jossa on tekstiilikukkia. Itsellä ei ollut mitään kimppua kun menimme naimisiin.

  VastaaPoista
 2. Vau tuo iso vaalea todella tummalla keskustalla on kyllä valtavan upea kukka! Mulla oli yhden kukan kimppu, en edes tiedä sen kuka nimeä :D Sellainen vähän päivänkakkaraa muistuttava mutta isompi ja vaaleanpunainen, se lepäsi pitkän vihreän lehden päällä ja siinä oli kaverina jotain vihreää pitkää suikaletta - kasvia sekin oli, mutta ei se varmaan kuitenkaan ruohoa ollut :D Miehen kukka oli myös sellainen yksinkertainen vaaleanpunainen kukka, puolet pienempi vain omaani. :) Meidän kukkabudjetti taisi olla hurjat 12€ :D tiistaina tuli muuten 8v meidän häistä ja kyllä vaan tekee mieleni suunnitella meillekin 10v hääjuhla kun meillä oli ihan pienet häät silloin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli myös todella pienet häät 2012. Mulla oli hääkimppu, jossa ei ollut lainkaan vihreää. Oli sen ajan trendi. :) Kukkina oli ainakin liljoja ja ruusuja. Meidän hääkukat oli tuolloin hääkimppu ja miehen viehe.

   Isot onnittelut teille 8.hääpäivän johdosta. <3 Ja ehdottomasti juhlat kymppi vuotena jos siltä tuntuu. <3

   Poista
 3. Ihana postaus!

  🌸 Onko jo kevät suunnitelmia?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Vau, upeita kukkia ja varmasti kaunis morsian, kun h-hetki koittaa =) Tsemppiä häihin ja valmisteluihin!

  VastaaPoista