SOCIAL MEDIA

keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Hääjuhlan illanvietto


Tässä postauksessa päästään meidän juhlan myöhempään osioon ja jatketaan siitä miten juhlat jatkuivat aiemman postauksen - Hääjuhlaa vietettiin Tampereen sydämessä jälkeen. Olimme varanneet ruokailuun reilun ajan, koska halusimme ehdottomasti välttää kiireen tuntua. Ennen illan esiintyjäämme oli vielä sen verran aikaa, että ehdimme mainiosti ottaa muutamat hääpotretit ja promokuvat. Jokunen on ehkä saattanutkin huomata, että olemme mukana parhaillaan käynnissä olevalla Unelmahäät 5.kaudella. 
Pian kuvien ottamisen jälkeen juhlaamme esiintymään saapui upea taiteilija Fire Lady. Olemme vuosien mittaan tavanneet useammankin kerran ja olleet seuraamassa hänen esiintymistään. Vuosia sitten jo ajattelin, että tahtoisin ehdottomasti hänet osaksi meidän juhlaa ja olemme todella otettuja, että tämä mahdollisuus toteutui. Saimme itse valita musiikin esitykseen mikä teki kokemuksesta vieläkin henkilökohtaisemman meille. Jopa nimemme ja juhlan päivämäärä tuli esiin esityksen loppupuolella. Kerrassaan upea esiintyminen, kiitos vielä kerran Fire Lady.Seuraavaksi meillä olikin hääkakun leikkaus. Näimme nyt ensimmäisen kerran kakun ja muut makeat herkut, jotka olimme aiemmin suunnitelleet hääkakkutastingissa Purppurahelmen Hannan kanssa. Kakun koristelussa käytettiin lehtikultaa ja kakun kukat tulivat Hopiahipulta, josta tilasimme häidemme kaikki muutkin kukat. Todella kaunis lopputulos ja nyt saimme haaveen toteen monikerroksisesta hääkakusta.
Yksi juhlan ohjelmanumeroista oli skumppatorni, jonka täytimme yhdessä. Valitsimme tähän alkoholittoman, kauniin punaisen kuohujuoman, mikä osoittautui mainioksi valinnaksi myös väriltään. Täyttö ei mennyt aivan yhtä sulavasti kuin elokuvissa, mutta oli hieno kokemus, jonka voi vihdoin ruksia tehdyksi.

Tällä kertaa saimme myös häätanssin ja valitsimme siihen kappaleen, jonka sanat kuvastavat hyvin meidän 10. vuotista yhteistä taivalta. Tämä Ville Valon tulkinta kappaleesta -Olet mun kaikuluotain, on todella upea ja kyyneleet silmissä kuuntelin sitä monet kerrat.

Tästä iltaa jatkettiin iltapalalla ja rennolla yhdessäololla.

Blogissa palataan vielä joihinkin häiden yksityiskohtiin ja ihan lopuksi olisi ajatuksena tehdä vielä yhtenäinen postaus, johon listaan kaikki aiheeseen liittyvät postaukset yhteen.

Kiitos vielä kaikille, jotka olitte osana meidän tärkeää päivää.♡

 


4 kommenttia :

 1. Häissä on kiva olla esiintymässä. Ollut monasti. Ihanan rento ja romanttinen hääjuhla teillä :)

  VastaaPoista
 2. Siis niin ihanat häät teillä ollut ja on ollut ihana lukea tätä juttusarjaa! Siis kuinka siistiä, että saa vielä sitten päästä telkkarin kautta teidän hääjuhlaan mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! En ole koskaan päässyt häihin mukaan, joten ihanaa fiilistellä näin blogin kautta 💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista