SOCIAL MEDIA

perjantai 11. maaliskuuta 2022

Häiden alkoholiton kuohujuoma Kaupallinen yhteistyö: KontioMehu

Häiden juomatarjoilu alkaa alkumaljoista. 

Kontiomehu on kotimainen perheyritys. He ovat taidolla viljelleet ja jalostaneet marjoja yli 40 vuoden ajan. Kontiomehun tuotteisiin kuuluvat alkoholittomat kuohujuomat sekä laadukkaat mehutiivisteet.

Lehtikuohu on mustaherukan lehdistä valmistettu hienostunut alkoholiton juhlajuoma. Lehtikuohun raikkaan maun lähteenä ovat omalta sukutilalta poimitut, keväiset herukanlehdet. Lehtikuohu on kerännyt suurta suositota juoma-arvosteluissa ja noussut arvostetuksi alkoholittomaksi juhlajuomaksi. Lehtikuohu tarjoaa mustaherukan lehtien aromillaan ja sitrusmaisilla vivahteillaan ainutlaatuisen täyteläisen maun. Tämä Marskin juomanakin tunnettu juhlajuoma on upea vaihtoehto alkoholittomalle kuohuviinille. Alkoholittomuutensa ansiosta tuote sopii kaikenikäisille. Valmistustavasta johtuen nämä kuohujuomat eivät sisällä edes jäämiä alkoholista.


Valitsimme Lehtikuohun lisäksi myös toisen kuohujuoma vaihtoehdon, Karpalokuohun. Karpalokuohu on karpalotäysmehusta valmistettu hienostunut, kirpeän täyteläinen ja marjaisa alkoholiton juhlajuoma. Karpalokuohussa täysmehupitoisuus on 22%. Karpalokuohu on kauniin punainen ja vivahteikas, jossa on aito marjan maku vahvana, mutta raikkaana.

Luonnon raikkaista raaka-aineista valmistetut kuohujuomat ovat erityisen onnistunut valinta niin aperitiiviksi, elegantiksi merkkipäivän tai juhlan maljaksi ja ihan arkipäivän piristykseksi. Kuohujuomat löytyvät jo usean huipputason ravintolan ja tapahtumapaikan juomavalikoimasta.

Itse olen alunperin tutustunut Lehtikuohuun juurikin ravintolassa. Se onkin yksi parhaimmista ellei parhain alkoholiton kuohujuoma mitä olen koskaan juonut ja täydellinen vaihtoehto alkoholittomalle kuohuviinille. Moni varmaan muistaakin, etten itse käytä alkoholia lainkaan. Halusinkin ehdottomasti Lehtikuohun meidän häiden alkoholittomaksi alkumaljaksi sekä tarjolle läpi koko hääjuhlan ajan.  Ajattelimme, että on myös vaivattomampaa tarjota vieraille alkumalja, mikä sopii alkoholittomana kaikille vieraille. 

Karpalokuohua meillä oli tarjolla myös läpi koko juhlan ajan. Yhtenä ohjelmanumerona meillä oli häissämme skumppatorni ja tähän valitsimmekin juuri tämän näyttävän punaisen karpalokuohun. Molemmat Kuohujuomat saivat paljon kehuja vierailta.
KontioMehu Kuohujuomia on saatavilla kaikkiaan viidessä eri maussa ja kahtena eri pullokokona. Juomia löydät kaikista Suomen Alkon myymälöistä, sekä hyvin varustelluista S- ja K-ryhmän kaupoista. Juomia voit tilata myös suoraan KontioMehu verkkokaupasta.

Todella iso suositus!♡ 5 kommenttia :

  1. Erittäin hyvän kuuloinen vaihtoehto arkeen ja juhlaan. Hienoa, että on alkanut tulla yhä enemmän laadukkaita alkoholittomia kuohujuomia, ja vieläpä kotimaisista marjoista. Viineinä marjamme eivät koskaan voita kansainvälisiä kilpailijoitaan, mutta alkoholittomina juomina hyvinkin.

    VastaaPoista
  2. Nyt jos en ihan väärin muista, niin me taidettiin saada miehen työpaikalta tuota lehtikuohua, kun meidän kolmas lapsi syntyi 🤔😊 en tiennytkään että Makuja on noin monta! Pidetään mielessä seuraavia juhlia varten, meillä kun on aina kippistetty pommacilla 😄

    VastaaPoista
  3. Pitääpä tutustua paremmin tähän tuotteeseen. Jotain holitonta kuoharia join viime kesänä taidekahvilassa ja se oli tosi hyvää. En vaan muista nimeä.

    VastaaPoista