SOCIAL MEDIA

keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Pikku Kakkosen Hyrrä-kuvauksissaViime viikolla oli jännittävä ja hauska päivä Pikku Kakkosen uuden Hyrrä-ohjelman kuvauksissa. Jos olette myös kiinnostuneita osallistumaan, kannattaa kurkkia Pikku Kakkosen sivuja. Siellä on aika-ajoin yleisöhaku auki ja tälläkin hetkellä saattaa paikkoja vielä löytyä meneillään oleviin Hyrrä-kuvauksiin. Hyrrä kuvataan Tampereella Mediapoliksessa, Ylen Factory-kuvaushallissa. Olemme olleet täällä aiemminkin Pikku Kakkosen kuvauksissa vuonna 2017, jolloin meidän kaikki lapset pääsivät mukaan Seikkailukone-ohjelmaan. Tällä kertaa ikähaarukka hakijoille on 5-7 vuotiaat.


Meidän kuopus ilmoitti halunsa osallistua uudelleen Pikku Kakkosen ohjelmaan ja olinkin hetkeä aiemmin bongannut, että yleisöhaku on jälleen auki. Toisinaan paikat menevät nopeasti, joten kävin ensin varmistamassa, että paikkoja on vielä auki, ennen kuin kysyisin kuopuksen mielipidettä asiaan. Tämä kesäaika saattaakin olla sellainen, että paikkoja on vielä hyvin auki useampaan kuvausajankohtaan.

Hyrrä on uusi lasten estradiohjelma, jossa on luvassa musiikkia, tanssia, yllätyksiä, temppuja sekä yleisön osallistumista. Ohjelman vetäjinä toimivat kaksi uutta hauskaa hahmoa, Into ja Piukkanen. Yleisöön osallistujat saivat myös kivat Hyrrä-aiheiset rannekkeet.


Mikäli olette liikkeellä koko perheen kanssa, voivat seurueen nuoremmat ja vanhemmat jäsenet odottaa yleisölämpiötilassa tallennuksen ajan. Oli hauskaa, että tilassa pääsee kuitenkin seuraamaan kuvauksia ja sen kulkua tv-monitorin kautta. Tilassa oli myös mm. piirustusvälineitä lapsille odotuksen ajaksi. Seuraavaksi sitten odotelleenkin, kun jakso nähdään kokonaisuudessaan ensi syksynä Pikku Kakkosessa.
-Alkuun ehkä hieman jännitti, mutta kuvauksissa ei enää ollenkaan.

Kuvauksissa on melko nopeatempoista ja mielenkiintoista ohjelmaa, joten uskon, että jännitys kaikkoaa hetkessä. Hauskaa oli ollut.
Valokuvaus:

 

Lähetä kommentti