SOCIAL MEDIA

maanantai 24. huhtikuuta 2017

24.4.2017

Kevät tulee...eiku se on nyt

Taas on kaivettu hätäpäissään niitä kevyempiä vaatteita lapsille. Meillä viedään aina kausivaatteet kellariin odottamaan käyttöä. Nyt etsittiin yhtä sun toista ja kun ei löydy. Pojalle löyty koko kerrasto takkeineen housuineen pipoineen...kuopukselle löyty keväthaalari, hatut ja hansikkaat...mutta kenkiä ei ole kuin talvisapikkaat..ensiaskelkengät jääneet pieneksi. Mutta missä isomman tytön vaatteet on kun vain takki löytyi. Toki pipo ja hansikkaat myös. Mutta missä ne kaikki haalarit on???? Piti oikein valokuvia katsella viime syksyltä mitä on päällä ollut...

Ja Sitten listaa mitä kaikkea tälle keväälle pitänee hommata...

Ehkä en sitä nyt kuitenkaan kirjoita mutta tosiaan ostoksille mentävä. Kuopukselle kengät kävinkin jo ostamassa. Valitsin Eccon kengät. Meidän kaikilla lapsilla ollut nämä Eccon kengät ensimmäisinä ja toisina..ja.. 

Olen ne todennut hyviksi niin helposti en vaihda. Hyvät ja tukevat. Mielestäni on tärkeää panostaa ensimmäisiin kenkiin kun lapsi alkaa liikkumaan jotta jalka astuu hyvin ja tukevasti eikä toisen jalkaan ja kävelytyyliin muotoutuneena. 

Nämä uudet kengät ovat samanlaiset kuin ensiaskelkengät mutta eri värissä. Ensimmäiset olivat ihanat kultaiset. Silloinkaan en mitään pinkkiä tai muuta perus "tyttö" väriä halunnut.

Nytkin kysyttiin ensimmäisenä tuleeko tytölle vai pojalle...??? Sanoin että tytölle ja nuo mustat näyttävät hyvältä. Kokoa ei löytynyt tästä ensimmäisestä kaupasta. Ja ehdotukset jatkuivat taaaas pinkin ja violetin sävyissä. Mutta sittemmin myyjä osasi neuvoa mistä näitä mustia löytyisi kenties lisää :)

Näissäkään väreissä ei toki mitään vikaa ole, mutta itse olen jokseenkin niin kyllästynyt että jaetaan edelleen sukupuolen mukaan värit niin vaatteissa kuin kengissä. Ja "pitäisi" olla vain sitä vaaleanpunaista...

Mutta kengät löytyivät oikeassa koossa ja valitussa mustassa värissä :)
Sisäsivuilla on myös vetoketjut jotka helpottavat kengän laittoa jalkaan.

Nyt on uudet hienot kengät <3

...

Pari päivää sitten kävimme lenkillä ja isommat lapset ottivat pyörät mukaan ensi kertaa tänä keväänä. Käytiin vähän lähijärven rannassa katselemassa kuinka jäät on sulaneet. Meidän perheen kalamiehet jo odottelee että pääsee kalastamaan. 


Tais olla jonkun joulukuusikin eksynyt järven rantaan


Muru tohkeissaan 💖
...


Tähän loppuun voisin laittaa kuvaa uusimmasta maalauksestani. Akryylimaaleilla tehty, koko 90x65.
Teoksen nimi on -Murtunut- 

Mitä tykkäätte? vai ettekö tykkää?Ja nyt minullakin on VIHDOIN tuo maalausteline. Tähän asti olen maalannut lattialla tai taulu sylissä. Jos nyt olisi hitusen ergonomisempaa 😃 Tämä oli LÖYTÖ(uudenveroinen) fb-kirpparilta 💙💙 

JA VIELÄ LOPUKSI VINKKAAAAAN....

Käykäähän osallistumassa arvontaan, Facebookissa minun Taidesivuilla: 
-Marjut-

Lähetä kommentti