SOCIAL MEDIA

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

5.4.2017


Heippa...

Nyt välillä vähän sitä maalaustakin tänne. Tässä on maalaus jonka sain viimeisteltyä valmiiksi eilen. Aika siniseen menevä. Maalauksen nimeksi annoin -Näyttämöllä-. Jokainen voi joskus tuntea olevansa näyttämöllä niin hyvässä kuin pahassakin. Tai olla ihan fyysisestikin sitä ☺Tähän voi jokainen samaistua omalla tavallaan. Toisinaan ensisilmäyksellä voi ajatella ettei näe tässä(kään) itseään koska ei ole musikaalinen, saati viulunsoittaja tms. Hetken kun malttaa katsella alkaa ajatus etenemään, miltä värit näyttävät, mitä se saa tuntemaan, mitä kuvassa tapahtuu...jne. Pian saatatkin huomata kuinka paljon se herättelee aisteja ja tunteita 😊 ja saatat ehkä löytyykin itsesi maalauksesta.

-Näyttämöllä-
80x60

Sitten siivoukseen. Kohti kevättä kun mennään ja aurinko paistaa, tuntuu että pitäisi jälleen pönkiä vaatekaapit ja siivota joka nurkka. Harrastan tätä melko usein muutenkin, että myllään vaatekaappeja, sun muuta kampetta ja kierrätän turhuudet. Vaatetta lähtee ystäville, seurakunnalle (heillä on täälläpäin ainakin kirpputori joiden varat menevät kokonaisuudessaan lähetystyön hyväksi tai vaihtoehtoisesti vaatteet ja tavarat voi lahjoittaa tarvitseville täällä kotipuolessa) joskus vien myös uff.lle. Rikkinäiset tai muutoin käyttökelvottomat  saa nykyisin vietyä vaatekauppojen kierrätyslaatikkoon, joista lähtevät uusiokäyttöön. Usein kyllä tuunailen tavaroita ja/tai askarrellaan lasten kanssa. Mietitään voiko vanhasta tehdä uutta.Uusia siivousvälineitä.  


Tällaisia nappasin viime kauppareissulta. Pentikin tiskiharja ja tiskiliinoja löytyi clas ohlsonilta. Liinoilla on pitkä käyttöikä, ne kestävät konepesun noin.200 kertaa.
Itse olen kyllä pessyt tavallisia wettexin tiskiliinoja myöskin koneessa. kun ne eivät enää kelpaa keittiöön, ne päätyvät siivousliinoiksi. Hyvin kestävät nekin konepesua 😅

Tähän loppuun vielä pari kuvaa meidän murusta 💖


Lähetä kommentti