SOCIAL MEDIA

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kiitollisuus

Miks mulla ei ole tollasta elämää... 

Kuinka usein tämä lause iskee sun mieleen? ja milloin? Mitkä on ne tilanteet kun mietit että miksi sinulla ei ole jotain mitä jollain muulla on?

Jokaisella on jotain mitä toisella on ja ei ole. 

Omassa elämässäni on paljon hyvää mutta myös paljon asioita joita ei toivoisi kenenkään kokevan. 
En kuitenkaan ajattele että jäisin jostain paitsi jos joku muu saa jotain mistä itse voin vain haaveilla. Koska myös itselläni on niitä asioita joista joku muu voi vain haaveilla. Aina pitäisi muistaa olla kiitollinen siitä mitä itsellä on ja monesti sen saattaakin huomata vasta kun sen menettää. Näin käynyt itsellenikin.

Eihän se aina helppoa ole. Kuitenkin kun yrittää edes muistaa mitkä asiat on hyvin eikä niin että ajattelisi vain niitä asioita jotka on huonosti. Se on auttanut itseäni olemaan onnellisempi.

Koskaan ei voi tietää kuinka kovan "hinnan" joku maksaa "upeasta elämästään". Kauniiden kuvien taakse voi kätkeytyä asioita jotka eivät kestä päivänvaloa tai kipeitä asiota joista ei haluta puhua ääneen. Toki myös onnellisia ja kiitollisia ihmisiä. 

Juurikin SE, et voi koskaan tietää. Ei kannata tehdä omia päätelmiä ja olla onneton tai kateellinen ihmisille tai heidän asioistaan. 

Nämä ihmiset hyvässä lykyssä inspiroivat sinua ja kannustavat sinua etenemään omissa unelmissasi. Näe ennemmin esikuvia kuin ihmisiä joiden menestys olisi jotenkin sinulta pois. Menestyksellä tarkoitan myös juuri näitä arjen onnistumisia ja iloja. Ainakin omalla kohdallani 😊💝


Seuraavan kerran kun hankala tilanne tai epätoivo iskee, mieti onko siinä jotain positiivista?


-Marjut-
Seuraa facebookissa TÄÄLTÄ

Seuraa instagramissa TÄÄLTÄ


Lähetä kommentti