SOCIAL MEDIA

maanantai 25. syyskuuta 2017

Flunssan karkoitukseen ja oloa lievittämään. Luonnollisesti.Kaupallinen yhteistyö:
Frantsila
Sain kokeiluun Frantsilan tuotteita.

Juuri ajankohtaista näin syksyllä kun flunssa ajat alkavat. Halusin jotain luonnonmukaista ja luomua lääkkeiden sijaan. Näitä tuotteita pääsenkin kokeilemaan ensimmäistä kertaa.


Frantsilan kotimaista luomu Auringonhattua voi käyttää koko perhe vahvistamaan immuunipuollustusta juurikin näin syksyllä flunssaaikoihin. 

Sitä voi käyttää ennalta ehkäisevästi ja jos nenä alkaa niiskuttamaan niin silloin käytä säännöllisesti pullon ohjeen mukaan. Auringonhattu eli kaunopunahattu on ollut jo yli puolivuosisataa yksi käytetyin luontaistuotealan vastustuskykyä kohottava kasvi. Ja sitä on käytetty eniten nimenomaan uutteena, jota on käytetty myös lapsille ja imettäville äideille.

 Sen liiallinen käyttö voi herkistää asterikasveille ja sitä on myös varoiteltu käyttämästä ms tautia poteville ihmisille ja muutoinkin autoimmuunisairauksista kärsiville ihmisille. Uute säilyy erinomaisesti. Annostukset lapsille on yksi tippa ikävuoden mukaan, voit vielä laittaa tipan kiehuvaan veteen jolloin alkoholi haihtuu pois.

 – vastustuskyvyn lisäämiseen ja flunssan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
– immuniteetin vahvistamiseen
– yskään ja kurkun karheuteen
– ihon desinfiointiin ja tulehduksiin sekä suun kurlaukseen

Uute on tehokas, kotimainen, Frantsilassa luonnonmukaisesti viljelty, oikeaan aikaan kerätty ja luomualkoholiin uutettu. Vaikuttavat aineet tulevat niin versosta kuin juuresta. Juurta on arvostettu kansainvälisesti ja perinteisesti terapeuttisesti erittäin aktiivina osana. Juuripitoisuus (7%) on markkinoiden suurin. Juuri sisältää runsaasti isobutyyliamidia, joka jättää suuhun kihelmöivän tunteen.


Nuhanenä. Tätä tuotetta olenkin jo heti päässyt kokeilemaan, kun flunssaa pukkasi ja olo oli tukkoinen. Rakastan eteerisiä öljyä. Tässä on ihana tuoksu. Tuoksuttelin tätä pullosta ja lisäksi saunassa laitoin löylyveteen. Tätä voi käyttää myös tuoksulyhdyssä, pirskotella vaatteille tai tyynyliinalle. Käyttötapoja on monia. Vältä kuitenkin suoraa käyttöä iholle. Lue lisää Täältä.

Nuhanenä on sekoitus parhaita avaavia öljyjä. Öljyseos sisältää 
eukalyptuksen, piparmintun, timjamin, laventelin ja männyn eteerisiä öljyjä.

-Hengitysteitä avaamaan.Tuutu-tee. Tukemaan hyvää unta.

Tuutu-tee sopii niin lapsille kuin aikuisille ja sitä on turvallista käyttää myös imettäessä. Suositellaan juotavan noin tuntia ennen nukkumaan menoa.Teen teho perustuu kanervan kukkiin, sitruunamelissan lehtiin, vuohennokan lehtiin,
kamomillan kukkiin ja humalan emikäpyihin.  Kamomillaa on käytetty paljon myös lasten vatsavaivoihin ja rauhoittamaan, myös silmätulehdusten hoidossa Kamomillauute (kuumaan veteen tippa pari ja siitä pumpulilla pyyhitään silmät).


Mittaa yrttitee aineksia noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttitee ainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia.Oletko sinä kokeillut aiemmin näitä tuotteita?
Mitä pidit?

Palailen näihin lisää kun nämä ovat olleet käytössä pidemmän aikaa.-Marjut-


Yhteistyössä Frantsila

Kuvat: Art LilyKristin I M.HartikainenSeuraa blogia facebookissa Tästä

Seuraa blogia instagramissa Tästä
Lähetä kommentti