SOCIAL MEDIA

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Luonnonkosmetiikkaa, kuukauden testissä

*Kaupallinen yhteistyö


Elokuun alkupuolella kirjoittelin näistä Flow Kosmetiikan kasvojenhoito tuotteista. Melkein kuukauden verran ne ovat olleet minulla jokapäiväisessä käytössä. Tästä pääset postaukseen jossa esittelen nämä kyseiset tuotteet: Esittelyssä Luonnonkosmetiikkaa

Vasemmalla: Mustikka puhdistusvoide. 
Koostumus on kevyen geelimäinen, väri on vaalea, kaunis pihkan keltainen. Koostumus muuttuu valkoiseksi ja maitomaiseksi levitettäessä kostealle iholle. Iho jää hieman öljymäisen tuntuiseksi, mutta juuri sopivasti jolloin iho jää pehmeäksi. Tuoksu on hyvin mieto.


Keskellä: Kataja kasvojen hoitosuihke.
Tuoksu on metsäinen, kenties katajainen. Todella miellyttävä. Yleensä olen huono käyttämään kasvovesiä tms. mutta tämä oli mukava koska sitä voi suihkia suoraan kasvoille ja hieman sivelin sitä sormin jotta se levittyi kaikkialle. Ei tarvitse vanulappuja. Nopea käyttää.

Oikealla: Mustikka kasvovoide
Koostumus on kevyt, hieman maitomainen ja geelimäinen. Levittyy hyvin ja imeytyy todella nopeasti. Hyvin mieto tuoksu.


Lopputulos:


Pintakuivuus väheni huomattavasti. Kasvojen epäpuhtaudet vähentyivät jo muutaman hoitokerran jälkeen. Tuotteiden jättämä ihon kevyt öljymäisyys helpottaa meikintekoa, kuten meikkivoiteen levittämistä kasvoille. Iho on pehmeämpi kuin aiemmin. Tuoksut olivat mietoja lukuunottamatta Kataja hoitosuihketta, se oli aika voimakkaan tuoksuinen. Mutta itse pidän kovasti metsäisistä tuoksuista. Sitä tekee mieli tuoksutella muutenkin vain. 

Ihania tuotteita.
Aion käyttää näitä jatkossakin 🌿 Voin suositella lämpimästi.-Marjut-


Yhteistyössä Flow Kosmetiikka

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen

2 kommenttia :

  1. Ooh, tuo Kataja-suihke kuulostaa ihanalta! Täytyypä ehkä itsekin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan lemppari. Niin helppo käyttää ja tuoksu on ihana. Mikäli pitää metsäisistä tuoksuista :)

      Poista